Wpis z mikrobloga

@WiecznySingielprzed30: bardzo mi się podoba, że Twoim głównym argumentem w tamtej dyskusji były insynuacje, że się puszczam jak każda (z pewnością każda, taki jest świat xD) i personalne ataki niepoparte żadnym sensownym dowodem czy chociażby przesłanką, że tak jest (czyli zwyczajne kłamstwa na mój temat, Twoje projekcje o kobietach), a jak uznałam, że nie ma sensu uwzględniać Cię w moich wypowiedziach w całej dyskusji, bo szukam merytoryki a nie prostactwa,
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk: Wmawiasz ludziom ze tam męża można znalezć wez sie nie wyglupiaj.. Kto ci wmówił albo cie zaprogramował że badoo tinder jest do szukania męża i stałego związku ?? .. Kolejna zaprogramowana ..
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk: i skoro ja poznałam męża na aplikacji randkowej, to oznacza to, że on (niewątpliwie przedstawiciel płci męskiej) też znalazł żonę na tej aplikacji.

Nie dość, że merytoryka u ciebie kuleje, to czytanie ze zrozumieniem też jak widać, reszte twojego bełkotu pozostawie bez komentarza reszta tagu widzi jak sie już wystarczająco pogrążyłaś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: Kobieta dająca porady mężczyzną gdzie znaleźć kobietę sama znajdując mężczyznę na portalu randkowym. Mówię ci incelu idź do klubu książki lub kościoła tam som normalne kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°) Środowisko nie ma znaczenia gdzie poznasz, bo każda kobieta chce tylko chada, najlepszych genów.
Alessandro - @WiecznySingielprzed30: Kobieta dająca porady mężczyzną gdzie znaleźć ko...

źródło: Natura

Pobierz
  • Odpowiedz
@WomanWhisperer: Taki mamy klimat, nic z tym nie zrobisz chyba że ogromna iloscia pracy nad soba/pieniedzy bo konkurencja z roku na rok tylko wieksza.

Dlatego sie już dawno temu wypisałem z tego rynku świń, nie zamierzam marnować energii życiowej i zasobów na coś na co tacy jak ty nie musieli absolutnie nic robić (poza zrobieniem konta i wrzucenia tam swoich zdjęć) by to dostać ( ͡~ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: no ale co ona ma Ci powiedzieć? Musi gaslightingować bo co innego ma zrobić. Kolejna sprawa to taka, że widzisz ewolucyjne rozwinięcie kobiet w kwestii budowania beciaków. Masz się rozwijać, starać, szukać, być dynamicznym, zarabiać, żebyś w przyszłości jak jej nie wyjdzie był kołem zapasowym. Ale poodoba mi się określenie specyficzna na dupodajstwo różowych, ciekawe, ciekawe
  • Odpowiedz
To nie tak, że mi się udało, bo jestem kobietą i mam łatwiej

@Krolowa_Nauk: na apkach randkowych *tak właśnie jest*. To TY wybrałaś sobie męża. Z prawdopodobnie bardzo wielu chętnych. W drugą stronę to zupełnie nie działa (chyba że masz urodę i wzrost modela).
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk:

tylko samym faktem, że uznali że to odpowiedni temat na poznanie się z kimś i nie wiem na co liczyli... 

A na co się liczy na apce do umawiania rżnięcia? Na rżnięcie.

Perspektywa "związku" czy "znalezienia miłości" to tylko serwowana przez te portale bajeczka, robiąca użytkownikom/czkom realną psychiczną krzywdę. I twój wyjątek nie obala reguły.
  • Odpowiedz