Wpis z mikrobloga

doskonałe żeby nawet w domu czuć się jak w korpo - powinieneś swojemu panu(czyli SM) pokazać na daily to da ci pochwałę słowną xD

@pyszniarz: To samo pomyślałem, chłop se w domu boxa zbudował. Widać niewolnictwo. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@pyszniarz: @zimowyporanek niektórym to pasuje i tak sobie u siebie w domu robią. Może jeszcze d----------e się do kogoś, że woli kolor czerwony, a przecież wiadomo, że niebieski jest najlepszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
typowe robaki.
@Krole bardzo ładny setup. Polecam sobie usiąść już przy nim na krzesełku żeby zobaczyć czy nie będzie za płytko i girami nie smyrasz po ścianie.
  • Odpowiedz
@pyszniarz: Tak, mam taką 'trumnę', bo mam problemy z koncentracją i takie ustawienie biurka sprawia, że rzadziej coś odwraca moją uwagę od tego, czym aktualnie się zajmuję. Takie zmienianie wątków na losowe rzeczy dziejące się w okół jest dla mnie bardzo energochłonne. Dzięki takiemu ustawieniu czuję się mniej zmęczony i sfrustrowany na koniec dnia.

W jaki sposób to ma jakikolwiek związek z niewolnictwem? Zgadza się, bredzisz.
  • Odpowiedz
  • 2
@90Egon: Zapytaj jeszcze AI czy o pozwolenie ( ͡º ͜ʖ͡º) BTW jak 16k to sporo się nie zmieniło. W 2022 za tyle kupiłem pc z 3080 OC 10Gb i 32GB DDR4 z całym zestawem bo jeszcze monitor i UPS.

@MikeLitoris Miejsce na nogi jest bo blat ma 190x80cm, trochę musiałem przerobić stelaż pod niego ale to była łatwizna. Stare biurko ma blat 65 (kuchenny blat z buku)
  • Odpowiedz
  • 0
@LM317K: Będzie drugi monitor, w starym biurku L tak siedziałem więc ustawiłem z przyzwyczajenia. Jak będzie mi niewygodnie to przecież sobie przestawię ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz