Aktywne Wpisy

MonazoPL +73
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +211

#pokazbiurko #biurko #pcmasterrace #biurkoelektryczne #meble #homeoffice #pracazdalna
źródło: IMG_20260205_143218_2101
Pobierz@pyszniarz: To samo pomyślałem, chłop se w domu boxa zbudował. Widać niewolnictwo. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@pyszniarz Jestem grabarzem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@gabrysianowa To je piętro, w piwnicy czułbym się jak w pracy.
źródło: 1000068667
Pobierztypowe robaki.
@Krole bardzo ładny setup. Polecam sobie usiąść już przy nim na krzesełku żeby zobaczyć czy nie będzie za płytko i girami nie smyrasz po ścianie.
W jaki sposób to ma jakikolwiek związek z niewolnictwem? Zgadza się, bredzisz.
@MikeLitoris Miejsce na nogi jest bo blat ma 190x80cm, trochę musiałem przerobić stelaż pod niego ale to była łatwizna. Stare biurko ma blat 65 (kuchenny blat z buku)