Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
czerstwy_swierszcz +394
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ja nieironicznie jeszcze z 10 lat temu jak miałem 20 lat to wierzyłem w korwinizmy i inne imperia parówkowe, broniłem go w internecie, cieszylem sie jak korwin masakrował lewaków xD aż w końcu poszedłem do pracy i zobaczyłem jak wygląda świat i od razu zmieniłem poglądy xD
#polityka #heheszki #humorobrazkowy #bekazprawakow #bekazkonfederacji
źródło: 177023118924860144
Pobierzźródło: image
PobierzNatomiast widziałem też na jakiej glebie wyrósł korwinizm, widziałem te rzesze sierot po PRL, homo sovieticus kompletnie bezradnych i nie rozumiejących czym jest wolny rynek i skąd - nie licząc państwa - biorą się pieniądze i dobrobyt.
Każda patologia - nazizm, socjalizm, korwinizm czy cokolwiek innego -
@Prawdziwy_Oponiarz: możesz rozwinąć? Chętnie poczytam
@12lat25cm:
A ja za młodu byłem socjalistą. A korwinistą zostałem po 30(może nie do końca korwinistą ale wolnorynkowcem nacjonalistycznym) kiedy założyłem firmę.
Pracownik nigdy nie zrozumie pracodawcy ani osoby na kierowniczym stanowisku. Tak jak dziecko nie zrozumie nigdy dorosłego.
A w wojsku szeregowy nie zrozumie podoficera czy oficera. Inna liga.
Oczywiście
@BaviDamek: To brzmi jak origin story super Janusza.
Jeszcze w gimbazie go podziwiałem, wiec tak mniej więcej w wieku 15 lat otworzyłem oczy xDDD
Jako gnój to byłem zaczarowany jego masakrowaniem lewaków wpuściłem dziadka do europarlamentu gdy tylko uzyskałem prawa wyborcze. :/