Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +964
#polskiedrogi To naturalna sytuacja.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
źródło: HAbISwEXYAAySJt
Pobierz
Samariel +311
Właścicielka mieszkania mi umowę wypowiedziała, bo potrzebuje pokoju dla kogoś z rodziny. Więc dzwonie na ogłoszenie pod wynajem kawalerki i odbiera babka z biura nieruchomości, no i mi tam opowiada o mieszkaniu, a na koniec mówi że jeszcze jednorazowa opłata dla biura 400 zł.
[ja] Ale za co te 400?
[ona] za przygotowanie umowy i takie tam formalności
[ja] ale ja pani nie wynajmuje, tylko właściciel
[ona]<oburzenie> no jak mnie pan nie wynajmuje, jak ja panu
[ja] Ale za co te 400?
[ona] za przygotowanie umowy i takie tam formalności
[ja] ale ja pani nie wynajmuje, tylko właściciel
[ona]<oburzenie> no jak mnie pan nie wynajmuje, jak ja panu

Dziennikarz: Sondaże dotyczące gospodarki nie są świetne.
Trump: Powinny być świetne.
Dziennikarz: Dlaczego nie są?
Trump: Nie wiem.
Dosłownie wybrali małpę na prezydenta xD
#usa #ukraina
Prawactwo.
Ale wyglada ze wsioki się wreszcie zorientowaly.
źródło: IMG_4333
PobierzPrędzej chudy zdechnie, niż gruby schudnie.
Patologia MAGA w USA chyba na ostrej diecie.
@robertkk: @saib75 @UberWygryw a mimo to wykopki narzekają zamiast się cieszyć że Trump może osłabić konkurencję wobec UE.
Śmiem twierdzić że wykopki by narzekały nawet chińskie władze gdyby te doprowadziły Chiny do plajty xD
Ta małpa w ciągu pół roku ustawiła sobie tak relacje handlowe na świecie, że ma wśród kluczowych partnerów umowy na zasadzie "my z naszymi produktami wchodzimy do was bezcłowo, za to wy musicie nam za analogiczną sytuację płacić". M.in. ograł tak UE. O putlerku nawet nie wspominam, bo od Górskiego Karabachu, przez Iran, Wenezuelę, po wody międzynarodowe i flotę cieni, Donald Trump chędoży kacapów ile wlezie.
Japonia
Japonia - temat otwarty. JP dostało wszystko, czyli jednolite 15% cła. Trump dostał... nic. Na razie nie ma żadnych inwestycji.
UK - miała być umowa o wolnym handlu, z jednolita stawką, tzw EPD. A jest, no cóż znowu niewele. Tzn UK ma stawkę prefetencyjną na auta, leki i stał. Trump, nie widzi żadnych inwestycji, podatek cyfrowy
Rolnicy stracili 12 miliardów USD w rok na braku handlu soja z Chinami. Wielu z nich straci farmy, domy, popełni samobója. Trumpek jest gotowy na ich poświęcenie XD
Komentarz usunięty przez autora
@kubson93: on kiedyś pisał, że jest ojcem. Ciekawi mnie jak dziecko się dowie, że stary lizał dupsk00 kaczorowi i typowi co jest pomarańczowym pdfem, bo "gospodarka" XD
Nie dziwi mnie to że USA pod jego rządami zmierza do upadku.
Negocjacje zakończono, warunki są określone, teraz Bruksela miele to sobie w swych biurokratycznych młynach. Europa nie ma prawie żadnych argumentów - stety, czy niestety. Do Chin nie pójdziemy, a praktycznie wszystkie karty trzyma w ręku USA. Od kontroli szlaków handlowych, przez parasol nuklearny, po przepływy strategiczne.
@Mario7400: