Aktywne Wpisy

szcz33pan +1124
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +294

@tuhajbej: Ty widzisz na jakim tagu odpowiadasz? Jak dla mnie to mógłbym się wcale nie urodzić, ja się na ten świat nie prosiłem. Piszecie o rozszczeniowości młodych pokoleń jednocześnie później pewnie narzekacie na to że jest słaba demografia i nikt nie chce mieć dzieci. Kisne.
@paluszki_rybne: co znaczy dla ciebie ponad minimum?
Albo wyjechać za granicę i nagle się okazuje że tam w takich zawodach można zarobić tyle aby godnie żyć i ludzie bardzo często już nie wracają.
Lekarz w Polsce, będzie owszem miał gorsze zarobki, niż w Niemczech, ale jak jesteś jakimś kasjerem albo podajesz towar w lidlu, to w takim położeniu już lepiej zostać w Polsce, bo może wypłatę trochę większą będziesz miał, ale wydatki okażą się większe, niż u nas i nagle wyjdzie, że w Polsce nie jest tak źle. I to próbujemy
Zadałem Ci bardzo proste pytania
XD typowe zwalanie na pokoleniowość, kiedyś byli millenialsi teraz Z, za kilka lat będzie alfa i tak to się kręci. Łatwiej szufladkować niż dyskutować.
źródło: obraz
Pobierzźródło: e195832514_ojejku
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@423frewq4f23 a kto każe się pchać do wojewódzkich? Jeżeli nie jesteś kwalifikowanym pracownikiem, ekspertem czy innym wykształciuchem to można zostać w powiatowym,
@Rheinmetall: to że w powiatowych nie ma najczęściej pracy, jak u Ciebie jest to spoko ale nie jest tak wszędzie bo są mniejsze i większe powiatowe, bliżej i dalej od uprzemysłowionych terenów itd. Nie chce mi się nawet tego tłumaczyć.
Komentarz usunięty przez autora