Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

janeeyrie +29
Dobra mirki, mam ostatnio taką głupią rozkminę, bo niby nie wolno mówić "masło maślane", bo to błąd językowy, tautologia itp. Ale już "oliwa z oliwek" jest nagle okej i nikt się nawet nie zająknie. Przecież to jest bez sensu.
#kiciochpyta #heheszki
#kiciochpyta #heheszki

źródło: IMG_0711
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: image
Pobierz- wakacje 3 razy w roku
- mieszkanie na własność w centrum najlepiej Warszawa/Kraków/Wrocław
- samochód najlepiej z salonu
- żarcie z glovo 5 razy w tygodniu
ta mocno wyolbrzymiam, tak jak się wyolbrzymia że każda polska firma jest bee
To nie bezstresowe wychowanie tylko bezwartościowe wynagrodzenie.
Pracownik słabo oplacany nigdy nie będzie dobrym pracownikiem, czego kucyku i tak nie zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Wymieniam te "podstawowe" potrzeby dwudziestolatków
-pakiet netflix
-własnie mieszkanie żeby było gdzie chlać
-kebaby i pizza z uber eats
-spanie do 12
Coś czuję że twoje zielonkowe troll konto szybko spadnie z rowerka xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krzysztof53647:
Polacy, czyli CAŁY naród, zaliczał się do najlepszych pracownikow w Europie w czasach, gdy był najgorzej wynagradzany. Zachodnie firmy, które budowały sobie fabryki w latach 90.-00. nie mogły się nachwalić, jaka tu jest świetna siła robocza i to prawie że darmowa.
@nairoht: po tym co widzę na tym portalu, bądź co bądź tak oderwanym od rzeczywistości że głowa mała, to nie wiem czy przesadzasz
@nairoht: Ale stary umówmy się że na mieszkanie na własność nie będzie ich stać też nie w centrum ale też w Łomiankach/(nie wiem jakie jest wygwizdowo w Krakowie)/Psim Polu. A tak, mieszkanie jest podstawową potrzebą. Wynajem też jest odstrzelony.
I przede wszystkim - w centrum i okolicach też są potrzebni ludzie wykonujący potrzebne proste zawody. To nie tak że tylko menago z wielkiej