Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: dziewczyna jest brudasem i śmierdzielem, ale mimo to chłop zapłacił jej 300 zł za tą wątpliwej jakości usługę xDD wyobraźcie sobie jaka ona musi być brudna i jakie choroby może mieć. Mnie zawsze w prostytucji najbardziej brzydzili faceci, którzy z tych usług korzystają.
  • Odpowiedz
Niestety z tego opisu wynika, że najwiekszymi małpoludami bez godności i honoru jesteśmy my - facety.

@Creed-Bratton: z każdej recenzji k---w dokładnie takie wnioski wyciągam xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Ogólnie to 300 PLN to pewnie najtańsza oferta w okolicy i dlatego ma klientów. @tomwick55 wchodził tu z gadką o jakiejś dziewczynie co krzyczała po 3000 PLN, po 4000 PLN czy po 5000 PLN za kolejne 30 minut zabawy, ale w tych czasach kebab 30 PLN kosztuję, więc za te 300 PLN niestety nic nie można oczekiwać. A to, że 5 PLN jeszcze na pokarm dla gołębia bierze
  • Odpowiedz
@IceBeast: W sumie ja też. Czasem coś ja napiszę takiego, a czasem koledzy @tomwick55 czy @Lolenson1888. Ogólnie za 300 PLN to saper jest. Mina blisko. Niestety, ale jak dasz te 1000 PLN na stół za 50 minut to możesz czegokolwiek oczekiwać. Godzina w lokalu to mrzonka i każdy to powie. 50 minut przypada od naciśnięcie guzika domofonu do zapięcia pasów na drogę powrotną na parkingu pani o
  • Odpowiedz
@Esior: A to zawsze obcinały. Cała noc to też może z 4 godziny z przyjazdem do hotelu i wyjazdem z niego. Godziny umowne. Chociaż sprzedam ci lepszą historię. Mój kolega wielki przeciwnik szkół wszelakich ma pasierba co niestety ma poziom angola jak Misiek Koterski w pewnym filmie i musiał w celu przepchnięcia go z klasy 4 do klasy 5 zapisać go na korki z tego przedmiotu. Szukał tanio. Studentka, ale
  • Odpowiedz