Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie że wykop zamienią sie w portal giełdowy, może to jakiś pomysł na rozwój serwisu.

Połowa wpisów w góracych to tag #gielda

Czytam z zaciekawieniem, niech wam rosnie.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pocotorobisz: też to zauważyłem, ale bardziej się obawiam, że wykop to po prostu siedlisko miłośników patostreamów, patomma i innego syfu. Wszystkie te tagi są u mnie na czarno, więc rykoszetem pozostają jedynie wpisy z tagu giełda z 60 plusami.
Czekam aż ten milion pasywnych kont się rozkręci z contentem.
  • Odpowiedz
@pocotorobisz: bo od wprowadzenia wykopu 2.0 duża część wartościowego kontentu na innych tagach zniknęła wraz z osobami które te treści wytwarzały, ja po zczarnolistowaniu tagów typu #przegryw #patostremy czy #famemma w zasadzie jak wchodzę na wykop to widzę przez cały dzień te same wpisy, totalnie wieje chujem, a #gielda jest chyba jedynym tagiem na którym zawsze była imba ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@WybuchowyCzajnik: swoim wpisem sugerujesz, że MMA dzieli się niejako na dwie frakcje: takie dobre, miłe, normalne, pożyteczne MMA. Oraz to złe MMA, patoMMA. Mój drogi, jesteś w mylnym błędzie. Całe to MMA, niezależnie kto walczy, to syf, kiła i mogiła, jakieś totalne s----------e umysłowe i rak. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz