Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie - jak mogłoby się wydawać - wypasiony fotel premium. Nawet z wiatrakiem chłodzącym krocze i z masażerem. I postanowiłem umieścić go w filmie o innej tematyce (prezentowania pokoju po remoncie) jako bonus. A zaraz się okaże że będę musiał robić osobny film, poświęcony tylko jemu z tytułem 'NIE KUPUJCIE'. Tak fatalnego fotela to ja nigdy w życiu nie widziałem...

1. Masażer KOMPLETNIE nie działa. Po podłączeniu do prądu urządzenie się nie włącza. Próbowałem różnych gniazdek oraz wciskania i przytrzymywania przycisków - efekt ten sam, urządzenie się nie włącza.

2. Fotel posiada zły gwint w jednym miejscu co uniemożliwia bezpieczne zamocowanie siedziska fotela. W jednym z czterech punktów nie da się wkręcić śruby. Sprawdziłem na wszystkich innych dołączonych śrubkach, popsikałem WD-40 i bez rezultatu. Fotel przyszedł z jednym zepsutym gwintem i nie ma możliwości jego poprawnego złożenia.

3. Masażer wyobrażałem sobie jako element, który chowa się jeśli nie pracuje. Jednak przez cały czas wyczuwalna kulka wgniata mi się w plecy. Ona po prostu zawsze tam jest i domyślam się, że gdy masażer jest właczony to ona się rusza. Nie wyobrażam sobie siedzieć na co dzień na fotelu bez uruchomionego masażu i czuć na swoich plecach jakieś twarde, plastikowe kule. I nie mięciutkie z gumy, one są z twardego plastiku! Wyobraź sobie że przez całe dnie wbija Ci się w plecy jakaś twarda kulka! Nie mam jak tego nawet sprawdzić bo masażer nie działa.

4. Produkt przyszedł z potarganym materiałem w jednym miejscu na fotelu

5. Wiatrak zamocowany jest tylko na 2 śrubki z 4. Lewituje więc w powietrzu. Co więcej, jest to najtańszy model wiatraka a takie powodują głośny hałas. Na rynku istnieje mnóstwo lepszych wiatraków które są CICHSZE. W Waszym fotelu występuje model najtańszy i najgorszy, który bardzo głośno pracuje. Włączam go i mam wrażenie jakby za oknem pracowała kosiarka.

6. Instrukcja obsługi kłamie. Wspomina o śrubie z oznaczeniem "K", której należy użyć. Takiej śruby w zestawie nie ma (są tylko "M", "N" i jakieś "Spart parts"). Sama instrukcja raz pod literą "K" pokazuje ŚRUBĘ a innym razem pod tą samą literą pokazuje... KABEL.

7. Bardzo mi się nie podobają podłokietniki, które ruszają się w ruchu półkolnym. Pozostałe konfiguracje są dobre, ale ten ruch półkolny co chwile aktywuje się samoczynnie nawet pod lekkim naciskiem i burzy ułożenie fotela.

Generalnie to powiem, że ŻENADA totalna. Jestem bardzo mocno rozczarowany.

https://spacetronik.store/pl/products/meble-regulowane/fotele-i-krzesla/fotele-biurowe/fotele-ergo/regulowany-fotel-z-masazerem-5d-doris-20-szary-20522?_gl=190z9ta_upMQ.._gsMQ..&gclid=Cj0KCQiA-YvMBhDtARIsAHZuUzJ5BDfHZLWSmea1aeAD48UH-7qKL1CSJIwFCr15Kniv0Nfg5HfF9BkaApqPEALw_wcB&gbraid=0AAAAAqlAgjr235A4QtBPbTQPbdqedSiB6

#fotel #fotele #fotelbiurowy #meble #dom #biuro #praca #ciekawostki #spacetronik
Bunch - Kupiłem sobie - jak mogłoby się wydawać - wypasiony fotel premium. Nawet z wi...

źródło: Screenshot_836

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach