Aktywne Wpisy

stary_grat +18
jade za chwile trase 200km, nigdy jeszcze tak daleko na raz nie jechalem. co myslicie warto zabrać ze soba? mam jajka kanapki #samochody

KemezrpAkwils +333
źródło: 1000006241
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000006241
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Niestety, z racji braku dostępu do starego jak świat maila utraciłem w pewnym momencie dostęp do mojego konta @zbigniew-wu. Pisałem do moderacji z prośbą o odzyskanie w jakikolwiek sposób dostępu, ale wiemy, jak jest, nikt mi nawet nie odpisał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeprowadzam więc to jedno, pojedyncze wołanie osób, które prosiły o wołanie do wpisów, które kiedyś gęsto tu publikowałem i przechodzę do sedna.
Od kilku lat moje podróżowanie zamieniło się w pracę w turystyce - jako pilot i przewodnik zabieram grupy na wyjazdy w różne miejsca - głównie na północ Europy, do Azji Płd-Wsch i trochę do USA. Pod szyldem swoim i One Fun, biura turystycznego z Warszawy. W zeszłym miesiącu połączyłem siły z kolegą i wyszła z tego spółka Trango Travel - w pełni legalne, posiadające wszystkie gwarancje i zezwolenia biuro turystyczne, w którym powoli wypełniamy ofertę na następne 12 miesięcy.
Jeśli ktoś z Mirków lub Mirabelek zechce dołączyć do któregoś z wyjazdów, albo zamierza wysłać na wakacje rodziców - najczęściej jeżdżą ze mną ludzie w wieku 40-55 lat - będzie mi niezmiernie miło.
Newsletter - tutaj będę wysyłał maila raz w miesiącu
Strona internetowa z wyjazdami - tutaj wszystko na bieżąco
Fanpage i IG - wiadomo, social media muszą być
Taguję po raz ostatni pewnie #zwtravel, choć blog dalej jakoś tam żyje, moje prywatne sociale również. Piękny to był czas na Mirko, poznałem niejednego/niejedną z Was na żywo dzięki temu portalowi, ale pewnie mój czas jako autora tutaj dawno się skończył.
Dzięki za miliony miłych słów przez te wszystkie lata i trochę niemiłych również!
Na fajrant foteczka z Tajlandii do której zaraz zabieram kolejną grupę. Polubiłem się z analogiem!
źródło: tajlandia-004
Pobierz