Wpis z mikrobloga

Dziś przychodzę z pytaniem, uczę się różnych metod i trochę eksperymentuje. Co sądzicie o grzywie lwa? Mam mieszane uczucia bo nie da się chyba zachować 100% realizmu i trzeba to zrobić w jakimś stylu. Pomijam generowanie włosów bo to z myślą o druku 3d

Zachęcam do obserwacji autorskiego tagu #xerxesrzezbi oraz mojej strony
https://www.facebook.com/share/1AUZVFRrPz/

#gruparatowaniapoziomu
#handmade
#sztuka
#glina
#diy
#figurki
#rzezba
#mrowki
#druk3d
PWRXerXes - Dziś przychodzę z pytaniem, uczę się różnych metod i trochę eksperymentuj...

źródło: Messenger_creation_38B5ABA7-8308-4DFE-9CD1-EE54FDA9E2C8

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PWRXerXes: Nie wiem. Moge zapytac jak sie bedziemy widziec. Calkiem niedawno kupil drukarke (nawet nie wiem jaka wiem tylko ze max co moze wydrukowac to "szescian" 25x25x25 cm). Ja sie na tym kompletnie nie znam. TO nie moja bajka

No i mowil ze jest "srednio cicha" :P i druk moze trwac po "nascie" godzin.

A taka jest funkcja mojego "alter ego" jak to kumpla zona powiedziala (bo lepetyna podobna do
gorzki99 - @PWRXerXes: Nie wiem. Moge zapytac jak sie bedziemy widziec. Calkiem nieda...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja to bardziej w Minecrafta gram, ale co się napatrzyłam na Kratosa to moje :)

@Nordri: Mam mieszane uczucia :DDD

Jak widac ze screena to jakbys na mnie patrzyla :DDD (nie polecam :P)

Ostatnio chcialemw rocic do minecrafta ale jakos tak mnie nie wciagnelo jak kiedys. Wiec wrocilem do raid shadow legends :DDD
BTW jak minecraft Ci sie podoba to polecam ECO. Bardzo fajne choc duzo trudniejsze :D Taki minecraft
  • Odpowiedz
@gorzki99: o to jak trudniejszy i urealniony to ja nie chce xD wychodzę z założenia, że mam tyle stresów w życiu realnym, że gra to na być przyjemność, a nie wyzwanie. Więc gram na pokojowym, dużo kopie, dużo handluje, trochę buduje i wyżywam sie w kwestii zbieractwa (ilości pełnych skrzyń w mych magazynach nie policzy nikt ;)). Na być słodko, kolorowo, bezpiecznie.

A radia mam na co dzień bo Niebieski
  • Odpowiedz
o to jak trudniejszy i urealniony to ja nie chce xD

@Nordri: Moze zle sie wyrazilem :D

Jak wylaczysz komete w ustawieniach to jest spoko. Trudniejszy polega na tym ze no nie ma uja - nie przeniesiesz jednorazowo tyle co w minecrafcie :P Ta gra to serio jest przyjemnosc. Zarowno wizualna jak i grywalna. BTW nie placa mi za reklame wiec to nie o to chodzi
  • Odpowiedz