Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +12
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

Zachęcam do obserwacji autorskiego tagu #xerxesrzezbi oraz mojej strony
https://www.facebook.com/share/1AUZVFRrPz/
#gruparatowaniapoziomu
#handmade
#sztuka
#glina
#diy
#figurki
#rzezba
#mrowki
#druk3d
źródło: Messenger_creation_38B5ABA7-8308-4DFE-9CD1-EE54FDA9E2C8
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: Messenger_creation_5AE2D197-1FBB-458E-9F21-BE53B2A68328
PobierzNo i mowil ze jest "srednio cicha" :P i druk moze trwac po "nascie" godzin.
A taka jest funkcja mojego "alter ego" jak to kumpla zona powiedziala (bo lepetyna podobna do
źródło: image
Pobierzźródło: pasm
Pobierznapisalem ze ladne bo myslelem ze kumpel mnie wydrukowal :D
źródło: image
PobierzJa to bardziej w Minecrafta gram, ale co się napatrzyłam na Kratosa to moje :)
@Nordri: Mam mieszane uczucia :DDD
Jak widac ze screena to jakbys na mnie patrzyla :DDD (nie polecam :P)
Ostatnio chcialemw rocic do minecrafta ale jakos tak mnie nie wciagnelo jak kiedys. Wiec wrocilem do raid shadow legends :DDD
BTW jak minecraft Ci sie podoba to polecam ECO. Bardzo fajne choc duzo trudniejsze :D Taki minecraft
A radia mam na co dzień bo Niebieski
@Nordri: Moze zle sie wyrazilem :D
Jak wylaczysz komete w ustawieniach to jest spoko. Trudniejszy polega na tym ze no nie ma uja - nie przeniesiesz jednorazowo tyle co w minecrafcie :P Ta gra to serio jest przyjemnosc. Zarowno wizualna jak i grywalna. BTW nie placa mi za reklame wiec to nie o to chodzi