Wpis z mikrobloga

Mirki, Mirabelki

Jakis czas przegladam sobie biurka lokalnie i wpadlo mi w oko https://www.olx.pl/d/oferta/biurko-biurowe-180x80-solidne-industrialne-CID628-ID18WNdT.html. Wszystko akceptowalne lub wyzej, cenowo plus, niedaleko mnie, ale jak te biurko niby jest skrecane skoro jest dopis:

biurko sprzedawane jest w całości – nie ma możliwości rozkręcenia. Odbiór tylko w jednym elemencie.

Ktos by lekko mnie oswiecil :D?

#stolarstwo #remontujzwykopem #meble
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ketrish: pewnie jest skręcane jak normalny mebel, tylko producentowi nie chce się pierdzielić z wymyślaniem instrukcji składania takiej, żeby każdy "bohater w swoim domu" zrozumiał i później użerać z korowodami reklamujących, dla których złożenie razem dwóch formatek tak, żeby otwory trafiły na kołki jest zadaniem ponad ich siły, woli sprzedawać mebel już gotowy do wstawienia.
Albo, druga możliwość, proces produkcji jest taki, że nie da się mebla zrobić montowalnego u
  • Odpowiedz
  • 0
ty wiesz, że tam możesz wiadomość do sprzedającego napisać?

@lobo: Sie smiej, ale zapomnialem, bo tak troche czerwona lampka mi sie pierw zaswiecila z racji cen surowych plyt w okolicy (280x207x1,8 ok. 300).

Albo, druga możliwość, proces produkcji jest taki, że nie da się mebla zrobić montowalnego u klienta. Coś może być klejone choćby.

@Jarek_P: Napisalem zapytanie o metode laczenia. Wolalbym zeby bylo tak jak mowisz - skrecanie
  • Odpowiedz