Wpis z mikrobloga

Ej dobra mordeczki, teraz tak na serio całkowicie. Bo ja wiem, że tu wchodzą ludzie z uniwersum #friz więc taka rada dla was. Jak to powiedział kiedyś Rychu Peja ''strach przed oceną niszczy twoją kreatywność'' (czy coś k#w@ takiego w każdym razie sens wypowiedzi został zachowany) przestańcie się słuchać opinii tego kasztana i brać za pewnik to co on mówi ryjąc sobie głowę bo robicie sobie krzywdę, to nie jest jakaś wyrocznia. To, że ktoś zacznie narzekać na afrotrap, dogra mu się kilka znanych osób bo też jest popularny więc każdy ma z tego korzyści i zacznie robić jakąś dziwną muzykę stawiając playboyacarti za muzyczne guru swoje ubierając się dziwnie i narzekając na to, że w sklepach jest za dużo koszul w kratę a sieciówki nie robią ciuchów pod jego dziwny gust to nie znaczy, że ta osoba zna się na muzyce i rapie, modzie czymkolwiek jakiekolwiek jakby gdyby on nie był popularnym youtuberem mającym widownie to nigdy by się tak nie wybił muzycznie i mógłby nagrywać co najwyżej ze swoim starym a nie Bedeosem pozując na znawcę.
Cztero0404 - Ej dobra mordeczki, teraz tak na serio całkowicie. Bo ja wiem, że tu wch...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: Gość tworzy asłuchalne utwory... Realnie sepleni i przynajmniej ja mam problem ze zrozumienie co śpiewa. Dziwi mnie skala odsłuchań jego piosenek, ale może nie trafia w moje gusta muzyczna. Nie mówiąc, że nie tworzy w ogóle treści piosenki, a jedynie robi za kolejny niewyraźny bit do tła. Określiłbym go ludzkim przesterem wklejonym do piosenki, żeby można było kogoś wpisać jako "wokalistę" w tytuł.

Chyba większej obrazy nie będzie, że
  • Odpowiedz
  • 0
Dziwi mnie skala odsłuchań

@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Mnie nie dziwi, przecież ci ludzie nie słuchają Multiego bo robi dobrą muzykę tylko słuchają go bo ich ulubiony streamer robi muzykę xD Analogicznie tak samo było jak zaczynał, do tego jego fanbase też jest bardzo specyficzny.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Tylko Multi był muzykiem przed zostaniem streamerem. No i kto jak kto, ale moim zdaniem ma on moralne prawo wypowiadać się na temat muzyki innych twórców internetowych, bo sam kiedyś zburzył ten mur. Sobie przypomnij rok 2017 jak po nim cisnął np. Paluch. Gdyby nie Multi i jego determinacja w robieniu muzyki (mimo że wcześniej był youtuberem) to nie wiem czy tyle nut by wypuszczali youtuberzy. Jakby Multi chwalił,
  • Odpowiedz
  • 1
Tylko Multi był muzykiem przed zostaniem streamerem.

@Bialy50Cent: Co z tego, że robił muzykę przed byciem stremerem jak wcześniej był youtuberem a to była naturalna droga dla każdego kto siedział w internecie praktycznie wtedy. Słuchaj, masz prawo mieć swoją opinię ja mam taką i tyle, nie zamierzam się kłócić. Tylko błagam przestań robić z niego jakiegoś k#w@ mesjasza męczennika który utorował drogę innym w Polsce bo to nie jest prawda
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Nie robię z niego mesjasza i męczennika tylko po prostu taka jest prawda xD Sobie znajdź na jakimś glamrapie artykuły o Multim z tamtych czasów i poczytaj sobie opinię użytkowników itd xD
  • Odpowiedz
  • 0
Ale ta nuta to akurat jest mega średnia.

@mrsopelek: Ta piosenka to tutaj jest tylko przykładem, chodziło mi o całokształt. Zresztą Bungee też nie bez powodu się od niego odcięło, a jeśli odcina się od ciebie nawet twój najlepszy ziomek którym w tym przypadku był Merghani to coś tutaj było bardzo mocno nie tak jednak.
  • Odpowiedz