Aktywne Wpisy

Sonny86 +98
mckk +37
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

KO tyle nie kradnie, i są bardziej kompetentni, ale jednocześnie PiSowski prezydent pozwala powstrzymywać idiotyczne ustawy (typu rozszerzenie definicji mowy nienawiści, itp.). Jedyny minus to że jakby kogoś z PiSu się udało skazać to dostanie ułaskawienie, ale to niewielka cena za spokój.
Boję się wymiany na PiS+Konf w rządzie i PiSowski prezydent, ale opcja KO w obu miejscach brzmi równie c-----o.
#polityka #polska #takaprawda
@niedorzecznybubr: Ale w sumie to po co lewica w tym?
Natomiast cieszy mnie, że np. zavetował podwyższenie akcyzy, mimo że nie piję xD. Po prostu za dużo jest do odkręcenia po PiSie abym uważał za
@niedorzecznybubr: Po prostu się o tym nie mówi xD
chcąc uderzyć w poprzedni rząd PiS wymyślało się różne aferki i że kradną
NIE MA POLITYKÓW I PARTII KTÓRZY NIE KRADNĄ XDDD