Wpis z mikrobloga

Zandberg wbił z interwencją poselską do DINO. 8 stopni w miejscu pracy. Zgłosili do PIP. Firma odmawia rozmowy. Coś mi się wydaje , że jednak kurs poleci jednak na te 35.. ehh.. #gielda #meczennicydino
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ciekawe w jakim był pomieszczeniu, żeby nie okazało się że wbił do chłodni.

@login_nick: gdzieś widziałem: "na kasie". W dino nie ma przedsionków, temperatura na kasie może ładnie latać, a teraz były jeszcze sporawe mrozy. Co jednak nie zmienia faktu, że 8 stopni, to lekkie przegięcie.
  • Odpowiedz
@Milanek93: będzie okazja do kupowania śmieciucha :))) nawet jak dostanie mandat w tym jednym sklepie to co? Przecież dla działania sieci to nie ma znaczenia, do pracy zawsze się ktoś znajdzie bo stabilna praca i na głowę nie pada. A kupować ludzie raczej tam nie przestaną bo te sklepy są w miejscach umieszczone dosyć strategicznie ;-)
Tylko dla mnie żeby to miało sens to około 25-30 PLN bylyby super okazją
  • Odpowiedz
@Milanek93: akcjonariusz z jednej strony chce żeby janusza tępić, z drugiej żeby kurs nie spadł. Taki konflikt interesów to jest dopiero prawdziwy test charakteru xD kupione po 46 to przynajmniej jeszcze nie boli tak bardzo jak mogłoby
  • Odpowiedz
@Milanek93: czym bardziej Januszex wyzyskuje na pracownikach i tnie na kosztach, tym lepiej dla akcjonariatu, czyż nie? Będzie pompa na 45 zł. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Zandberg wbił z interwencją poselską do DINO

@Milanek93:
Tym się różni lewica od prawicy. Lewica proni zwykłych ludzi, a taki Braun robi interwnecje poselsą bo mu się flaga, czy choinka nie podoba!
  • Odpowiedz
jak to możliwe że było 8 stopni?

@In_thrust_we_trust: -10 albo i gorzej na zewnątrz, kasa 2 metry od wejścia, brak przedsionka i kurtyny powietrznej by zatrzymać zimne powietrze, dużo ludzi się kręci, otwierają drzwi
  • Odpowiedz