Wpis z mikrobloga

Tak myślę o tej legalizacji nielegalnych imigrantów w Hiszpanii, ciekawe jak by zrobili plot twist, poczekali miesiąc aż się wszyscy ujawnią, przedstawią papiery skąd są i kim są, a następnie wszystkie takie osoby wyłapać i odesłać do ojczystych krajów bez możliwości powrotu... To nawet nie było by takie głupie bo tak to wyrzucają papiery i nie wiadomo nawet gdzie go odesłać i kim są a tak przynieśli by im w zębach dowody na to jak się nazywają, skąd są... Pomarzyć można, ale pewnie jednak dostaniemy kolejne fale migrantów którzy będą zalewać Europę, moją kochaną Europę... (,)
#hiszpania #nielegalniimigranci #europa #lewica #feels
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NemeczekII: bo rozpaczasz tak jakby na ulicach biegali ludzie z maczetami. Nie jestem w żadnym wypadku za nielegalna migracja, ale trochę wyolbrzymiacie na wykopie ten problem. I mowie to z perspektywy osoby która mieszka w hiszpanii.
  • Odpowiedz
  • 0
@weakar: zaczekaj jeszcze kilka lat i takiej polityki migracyjnej to będą... Mówię to jako osoba która mieszkała w Niemczech i widziała co się dzieje po 22... A ty jak się czujesz po 22, spacerujesz bez strachu?
  • Odpowiedz
@NemeczekII Oczywiście. Tez mieszkałem w Niemczech i spacerowałem po 22 XD Chociaż mógłbyś doprecyzować o jakie miasto chodzi. 6-7 lat temu tez wszyscy pisali ze jeszcze chwila jeszcze momen.
  • Odpowiedz
  • 0
@weakar: Essen, i co serio nie oglądałeś się za siebie co jakiś czas? To znaczy że albo mieszkałeś w bardzo dobrej dzielnicy albo coś tu kręcisz bo wszystkie koleżanki z pracy a dojeżdżały z wielu lokalnych miast, nawet oddalonych o 70 km, to niezbyt dobrze wspominały wychodzenie wieczorem i się nie dziwię... I pewnie tak są jeszcze spokojniejsze miasta i dzielnice, ale większe miasta to wyglądają jak Bangladesz a nie
  • Odpowiedz