Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +200
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +45
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

Odczuwanie szczęścia i unikanie cierpienia w naszym gatunku, nadaje życiu tyle sensu i powodu, co nadaje życiu psa gryzienie kości, a życiu larw żerowanie na padlinie.
Tak jak można byc wybitnym naukowcem, doszukiwać się badaniami największych zagadek stworzenia, a jednocześnie wierzyć w jakiegoś boga, a mnóstwo było i jest takich naukowców. Mogliby powiedzieć, że po co badać np. jak powstał Wszechświat, skoro to bóg go stworzył.
Pomyśl k---a chociaż przez chwile patrząc na historie ludzkości, newsy w TV czy internecie ile ludzi zmaga się z problemami, które zwyczajnie ich
To co i tak jest super ?
Urodziłem się w takiej bogatej rodzinie, że ojciec to nawet mniej dla mnie niż kolega, który nigdy ze mną nie mieszkał, a na stole nieraz nie było więcej niż suchy makaron czy chleb. xD Mimo to mam teraz 32 lata i potrafię dzięki temu docenić małe rzeczy, które wymieniłem wyżej i potrafię się nimi cieszyć. Każdym przytuleniem, czy każdym wyjściem ze znajomymi,