Wpis z mikrobloga

@bidbid @Mega_Smieszek Czy aby nie on właśnie jest odpowiedzialny za obecny stan CD-Action? Czyli pchanie się w politykę oraz rozdrabianie marki poprzez robienie bardzo niszowych produktów? Nie wspominając już że pozwalał na przyzywanie ludzi od ruskich ounc do faszystowskiego ścierwa?

Oraz bardzo jestem zainteresowany tym beefem z X. Też nazywał ludzi od kłamców i próbował być cool? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NiccyWolf Coś pisał o podwójnych standardach w jakimś innym czasopośmie i że łolaboga i w ogóle jak tak można i że stracą przez to czytelników to mu wytknąłem, że jak Smuggler wyzywał czytelników, że jak się nie podoba to nie kupuj to w redakcji CD Action była d--a cicho, bo się bali leśnego dziada, w końcu czytelnicy przestali kupować i czytać to wydają teraz co trzy miechy i żyją tylko dlatego,
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Kiedyś napisałem że ich kanał YT to (do dzisiaj zresztą) niewypał i ToZnowuOni robią po prostu lepsze materiały (CD-Action na siłę chce być jak obecne TVGry i widać to po wyświetleniach). Po tym wpisie zaczął mnie prowokować typowymi dla mądrusia "No śmiało, nie kręmpuj się :)" wpisami pomimo że tylko pokazałem im prawdę bez obrażania nikogo.

Na szczęście coraz więcej ludzi widzi jak bardzo się stoczyli (najbardziej po ich
  • Odpowiedz