Wpis z mikrobloga

@Nighthuntero: Oczywista akcja 'honeypot' (agent dostaje środki na łapanie 'misiów do miodku' i zbieranie info/kompromatów) Mossadu ale pudłowizja i tak powie (zależnie od nurtu) że 'nic się nie stało ' lub 'ruska propaganda'.
Zastanawia mnie jedynie jak naiwnym jest ktoś, kto łapie te narracje.
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: Przeciez tam się przewija zarówno Izrealski (częściej) jak i rosyjski wywiad. Niby jak to się wyklucza, i jak powiązania z Rotszylidami wykluczają rosyjski udział?

A z naszej perspektywy chyba bardziej premiera powinno interesować to że prezydent USA jest w ruskiej łapie, niż ze w Izrealeskiej (bo to nic nowego i amerykańska tradycja)?
  • Odpowiedz
Przeciez tam się przewija zarówno Izrealski (częściej) jak i rosyjski wywiad. Niby jak to się wyklucza, i jak powiązania z Rotszylidami wykluczają rosyjski udział?

@Gjbgghbhhjj: Raczej rosyjski wywiad dostawał informacje od izraelskiego, współpracowali nawet w sprawie Iranu.
djtartini1 - >Przeciez tam się przewija zarówno Izrealski (częściej) jak i rosyjski w...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: zupełnie na marginesie - ależ oni wszyscy niechlujnie piszą. Ja to się staram, jakieś zdania, duże litery, etc. A oni, przecież nie losowe osoby, piszą jak popadnie. W życiu tak słabo napisanego maila nie wysłałem xD

Nawet większość komentarzy na wykopie jest schludnej napisana.
  • Odpowiedz
Boże co za kompromitacja XDDD

@Nighthuntero: ja wiem, czy zaraz kompromitacja? Rozumiem oczywiście o co Ci chodzi, ale z drugiej strony dla Polski lepiej aktualnie jak o całe zło oskarża się Rosję ( ͡º ͜ʖ͡º) Tym bardziej, że Rosja też się w tym wszystkim przewija.
Wszyscy wkoło, Trump, Putin, nasz lokalny PiS konfabulują na potęgę, grając w ten sposób na swoją korzyść i w sumie
  • Odpowiedz