Aktywne Wpisy

luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu
#rozowepaski #zwiazki
Powiedzcie mi różowe, czy ja jestem jakiś dziwny i takie zachowanie jest normalne, czy może moja różowa.
Załóżmy spotykacie się pół roku z facetem, regularne randki, sypiacie ze sobą. No ogólnie nie jest to początek.
Niebieski
Powiedzcie mi różowe, czy ja jestem jakiś dziwny i takie zachowanie jest normalne, czy może moja różowa.
Załóżmy spotykacie się pół roku z facetem, regularne randki, sypiacie ze sobą. No ogólnie nie jest to początek.
Niebieski

@awres: zawsze można było wziąć fakturę podając dane dowolnej firmy. ZAWSZE.
Wykopki, Was to tak łatwo wkręcić, jakbyście byli niemowlakami.
@niegwynebleid: co by Ci ten PIN dał? musiałbyś dać go sprzedającemu? już widzę te celowe zagrania dawania błędnego pinu przez januszy
@niegwynebleid: czyli wcześniej opłacałeś wszystko co ci przyjdzie na maila bez żadnej weryfikacji?
podziękuj ksef że cie zmusi do myślenia.
skoro można wziąć fv i wprowadzić ją do czyjegoś systemu znając li tylko jego NIP to jest to dużo łatwiejsze niż podrzucenie komuś faktury do teczki z fakturami
a ja nie patrzę nawet z pozycji płacenia za faktury tylko księgowania faktur. Bo ktoś weźmie fv na paliwo na twoje dane i spróbuj taką wyłapać spośród 20 fv na paliwo.
@niegwynebleid: zdajesz sobie sprawę że w dużych firmach to jest dosłownie praca całego działu? A w małych chyba wieś co kupowałeś albo twój wspólnik i faktura na gumową kuśkę z drugiego końca Polski wyda ci się podejrzaną xD
@mhmhmhmhm: Może i kilka, ale za to faktury na kilka tysięcy złoty każda. Bak paliwa ma koło 1000-1500 litrów.
a poza tym co to za argument że się czymś zajmują całe działy? dodajmy im roboty, bo się o---------ą czy co?
ja tam nawet nie jestem przeciwnikiem takiego systemu efaktur, tylko ma on oczywiste wady które trzeba zgłaszać.
@kuncfot: Zawsze można było brać, nikt takiej potem nie rozliczył i nie zasypał taką lewizną księgowej bo musiałbyś taką fakturę własciwej księgowej dostarczyć. Teraz dostarcza się sama.
Jeśli jakiś Janusz biznesu cię w-----a to będziesz brał wszystko na niego a jego księgowa zostanie zasypana tą lewizną.
@niegwynebleid: dodajmy roboty? A jak do tej pory wyglądał ten proces?
@kuncfot: ten filmik mówi inaczej, więc to nieprawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to musiałbyś autorów pytać.
Każda firma ogląda faktury przychodzące poczta i teraz te będzie to robić gdy prrYjda w ksefie
Nie wydaje się faktur przelewowych dla osób nieznanych chyba że sprzedawca jest debilem