Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 27.4°C, Słońce wstało o 06:01 a zajdzie 17:58. Dla porównania w Poznaniu jest -8.9°C, a Słonko będzie z nami od 07:29 aż do 16:44.
Drobne problemy z dostawcą danych ale proszę o cierpliwość
Hold the line - Love isn't always on time!
Niech spadną deszcze!ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy fantastycznego dnia - do zobaczenia już jutro. Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@langer: na Kilimandżaro cos tam śniegu leży, pewnie jakieś 2 centymetry ( ͡º͜ʖ͡º)
Czołem, udanego dzionka, już środa. Falloucik wpada wieczorem, szkoda że ostatni odcinek i będzie trzeba czekać pewnie rok czasu na następny sezon. Ale coś słyszałem że niedługo będzie "Stamtąd", "Black mirror" też już kręcą 8 sezon. "Scrubs" aka "Hoży doktorzy" wraca z częścią starej ekipy :)
@K00tek: no ja też ponownie obejrzałem pierwszy sezon żeby sobie przypomnieć przed premierą drugiego :P A drugi dla mnie super, utrzymany w tym samym stylu co pierwszy. Do tego wiele wyjaśnia. Niestety dzisiaj ostatni odcinek obejrzę ehh
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy
27.4°C, Słońce wstało o06:01a zajdzie17:58. Dla porównania w Poznaniu jest -8.9°C, a Słonko będzie z nami od07:29aż do16:44.Drobne problemy z dostawcą danych ale proszę o cierpliwość
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy fantastycznego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @KKK1987: @Akuzativ94: @reyley: @Syskiev: @kamilnowa: @wrednyroman: @Marinero1: @K00tek: @slabylogin:
Czołem, udanego dzionka, już środa. Falloucik wpada wieczorem, szkoda że ostatni odcinek i będzie trzeba czekać pewnie rok czasu na następny sezon. Ale coś słyszałem że niedługo będzie "Stamtąd", "Black mirror" też już kręcą 8 sezon. "Scrubs" aka "Hoży doktorzy" wraca z częścią starej ekipy :)
Trzymajcie się, udanej środy i
źródło: 1000013265
Pobierzlanger wyżej pytał ile śniegu w Afryce to z ciekawości sprawdziłem :P
no to co, 1/4 lutego prawie za nami xD wtf xD
dobreeeej nocy totowcy (`∇ ´)ψ
Kolejny zabiegany dzień za mną... Czwartek wydaje się wcale nie mniej zakręcony. Oby tylko dotrwać do piątku ;-)
Spokojnej nocy, Moi Mili!
(Ps. Jako bonus, bluesowy cover klasyka w wykonaniu Williama Shatnera i Ritchiego Blackmore'a. W sam raz na noc.)