Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +112
Rząd KO wykastrował ustawę, która miała pomóc zwykłym ludziom w walce z patowynajmem krótkoterminowym. Rutnicki z PO, Raś z PSL i jego kumple dosłownie przeredagowali ustawę, która miała walczyć z Airbnb według instrukcji jakie wydało im Airbnb Germany GmbH. Przecież to jest jakieś kuriozum i całkowita kompromitacja rządu. Tu powinno wszędzie wjechać CBA. Oni jeszcze idą do mediów i się chwalą jakim to wielkim sukcesem w walce z najmem krótkoterminowym jest ta

WolnyBLN +34
Idziesz sobie do restauracji a tam pies Cie u-------a w nogę. #psiarze
źródło: 1000010923
Pobierz

- nie trzymałem za rękę
- nie miałem więcej niż 200 zł w ręce
- nie jadłem pizzy ani kebaba
- nie jechałem pociągiem ani tramwajem
- nie byłem w większym mieście
- nie spałem poza domem
- nie miałem słuchawek
- to idź na przejście dla pieszych i jak będzie jakaś loszka to zapytaj czy mogła by cię przeprowadzić przez ulice bo się boisz.. rozbawi ją to pewnie, wyciągniesz rękę znowu pewnie się zaśmieje, weźmie cię za rękę i przejdziecie
- to musiałbyś w totolotka wygrać, można grać online i idzie trafić ponad 200zł.
- myślę że do 50zł spokojnie zjesz, kebab ze 30zł
- ja tramwajem też nie, pociągiem 2x w życiu
Bo każda z tych rzeczy można zaplanować i zrobić
@r5678: ale dodaj że zadziała tylko jak jesteś przystojny i powiesz to z dużą pewnością siebie xD
Post OPa to zarzutka ale jakim cudem Ty też piszesz, że:
Jak można jechać pociągiem 2 razy w życiu xD? I jak można NIGDY nie jechać tramwajem. Na wycieczce szkolnej w muzeum nie byłeś?
@mwmichal: Przecież są regiony, gdzie tramwaj najbliższy jest oddalony o kilkadziesiąt kilometrów. Poszukaj tramwaju w Łowiczu, albo w Olkuszu, a to są miasta a nie zapyziałe wsie na Podlasiu...
@mwmichal: u mnie w mieście są trolejbusy, tramwajów nie ma, a w innych miastach to najczęściej byłem samochodem.
Pociągiem jechałem w 2006-07 bo wtedy byłł okres że nie miałem jeszcze auta, a nad morze był wyjazd, stąd 2x jechałem bo i powrot. potem już miałem
Za dzieciaka rodzice mieli