Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +41
No musze sie pochwalic co mi zona kupila. Ostatnio kilka razy sie mnie pytala o modele drukarek i czym sie roznia i ktora wedlug mnie jest teraz najlepsza. Ale sie niespodziewalem ze ja kupi.
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
źródło: 1000063105
Pobierz
thorgoth +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Serio uważacie że to jest dobry interes? Tym bardziej że i tak poza produkcjami MS, to tytuły wchodzą do gamepassa z opóźnieniem, kiedy ich zakup nie jest drogi.
#steam #gry #pcmasterrace #konsole #playstation #xbox #gamepass #komputery
źródło: image
Pobierz@retronom: nie da się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz nie kupisz już gry, ino "licencję na dostęp do usługi grania". Którą producent w każdej chwili może wyłączyć - bo tak.
jakie 1725zl? piec kwartalow kosztuje 418zl a ta kwota 1725zl to tylko trick marketingowy jak przekreslona cena
@T0pi5: Czyli też u złodzieja, który w każdej chwili może ci powiedzieć, że w sumie to już nie musisz grać wte gry i ci wyłączyć dostęp
No i co bysmy za argumentow nie uzyli, lepszej legalnej alternatywy nie ma. Jakby faktycznie gierki zabrali to se spirace i tyle.
C’mon, nie udawaj idioty. To nie jest żadna promocja:
To jest ruch na granicy oszustwa, do którego potrzebujesz VPNa aby zamaskować to że jesteś z Europy i udawać przed Microsoftem
źródło: IMG_8188
Pobierz@planarize: teraz sie odniose do tej części twojej wypowiedzi
masz chyba niezbyt jasny obraz spoleczenstwa polskiego ktore jest targetem tego abonamentu i opierasz swoją wiedzę na jakichs
Jeśli tak, to nie mam więcej pytań.
Bo zaraz wyjdzie, że Microsoft postawił te wszystkie ograniczenia po to by edukować europejskich graczy z informatyki…
pod jakim kątem ci się to nie podoba w ogole? czy moralnym/etycznym czy
Nie widzę uzasadnienia w tym by racjonalizować cenę abonamentu przez ceny gier na premierę, kiedy raz że one bardzo szybko spadają o kilkadziesiąt procent, a dwa, to w praktyce