Wpis z mikrobloga

Wszystko zależy ile te laski zarobiły.

Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.

Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić ze sobą czegoś wstrętnego ?
Dla mnie od bycia wyruchanym w dupe przez koczkodana jest gorsze wstawanie rano przez resztę życia i przybieranie na latach jednocześnie będąć ciągle daleko od realizacji marzeń. Ja mogę zrobić wszystko co przyniesie szybki zysk ale nie godzi w imię drugie człowieka więc napady i mafia odpadają :P

A Wy dalibyście sobie zrobić coś złego za milion dolców ? Albo inną kwotę za którą bylibyście ustawieni do końca życia?

#epstein #afera #usa #kiociochpyta #pytaniedoeksperta
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niebadzogrem: wszyscy wysmiewaja te polki ale jakby ktokolwiek z nich mial mozliwosc jechac i spotkac sie z miliarderami i najbogatszymi ludzmi na planecie to by pojechali i jeszcze sie oblizali ze smakiem po gale. Bo taka okazja aby odmienic calkowicie swoje zycie zdarza sie tylko raz
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: Ziomek, tam Polki pislay do Epsteina że chcą 200k (pewnie dolarów) w 2012 roku, i nawet tym zakłopotały go bo on pisal że no raczej myślał o 20k dolców, i to za imprezę z dodatkowymi atrakcjami. 20k dolców to .. no niska cena za ryzyka bycia zjedzonym xd
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: Przypomniałeś mi dowcip
Jasiu pyta się taty:
-Tato czym się różni "teoretycznie" od "praktycznie"?
-Idź do mamy i zapytaj się czy za 1000 zł przespała by się z innym facetem.
Jasiu poszedł zapytać. Po chwili wraca:
-Mama powiedziała że tak, bo pieniądze by
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: tylko laski się puszczały za laptopa i tygodniowe wakacje na wyspie :D A w Dubaju to też był kwoty rzędu 20k USD, nie wiem komu to życie ustawia. Dla nich to było jak praca, tylko nie musiały wstawać rano i miały dłuższe przerwy xD
  • Odpowiedz
  • 16
@Markowowski: @conamirko @Smyk123456 @f9JXBEArQ2H4TKl
Wiecie co to kwestia perspektywy, może jak macie bogatą rodzinę, 20k na rękę i jesteście spełnieni życiowo majątkowo to się to spina. Ja wypruwam sobie żyły i nie czuje się spełniony.
Mam 28 lat, 5k na rękę a zaczynałem od 1,7k wiec jest progres ale też ile inflacja wpierdzieliła :D
Zostało mi 37 lat pracy, co pozwoli mi zarobić 2 220 000 netto zakladając
  • Odpowiedz