Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wilk633: Ty chcesz zaprosić Kamile z klasy na spacer albo piknik bo jesteś biednym licealistą, a ona właśnie mailuje z j-----m Epstainem, który zna Clintona, Trumpa, Księcia Andrzeja, Gatesa i ma prywatną wyspę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wilk633: @Mihu_
wykopki codziennie odkrywają koło - że ludzie są różni - jeden coś robi z łatwością a dla innego to wyzwanie. Zrób to sto razy będzie łatwiej. Elo pozdro z fartem. Tylko może wybierz coś innego niż kradzież albo ruchanie nastolatek no ale ja nie mówię nikomu jak ma żyć :P
  • Odpowiedz
@wilk633: Jak masz 17 lat i boisz się podejść do dziewczyny, to znaczy że masz zdrowy poziom lęku społecznego i nie jesteś socjopatą. Ta druga opcja wymaga kompletnego braku hamulców moralnych, nie odwagi.
  • Odpowiedz
Jak masz 17 lat i boisz się podejść do dziewczyny, to znaczy że masz zdrowy poziom lęku społecznego

@scoria: piękny komentarz

nie ma co żeby chłopacy popadali w presje i kompleksy bo świnie są odklejone i zbiorowo zaburzone psychicznie
  • Odpowiedz
@wilk633: a co by zmieniło jakbyś podszedł? Jak kończysz 15-16 lat to o rówieśniczkę walczysz z facetami co są bananami mają auto od ojca drogie ciuchy i co roku wakacje
G---o możesz
Jedyne co zostaje to się dorobić w okolicach 30 i samemu korzystać
  • Odpowiedz
@elofrytki: ty żyjesz w jakieś absolutnej fikcji xD ja przez całe życie nie miałem sytuacji żeby kobiety były tylko z:
Chłopakami bananami co mają własne auto
I to w wieku 15-16 lat xDDD iks de do kwadratu...hahahaha

Chłopcze - dzisiaj znam osobiście chłopaków, którzy mają np. pół miliona długów - oboje pracują i bynajmniej nie jest ona z nim dla kasy ani wyglądu

Ale znalazłeś sobie swoją zakłamaną wersję świata
  • Odpowiedz