Aktywne Wpisy

Lardor +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +49
pojechałem 'na szybko' do sklepu niedaleko kupić filtry do auta 'przed korkami' żeby mieć już i z głowy
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie

Nie bez powodu mówi się, że kobiety szybciej dojrzewają( ͡° ͜ʖ ͡°)
wykopki codziennie odkrywają koło - że ludzie są różni - jeden coś robi z łatwością a dla innego to wyzwanie. Zrób to sto razy będzie łatwiej. Elo pozdro z fartem. Tylko może wybierz coś innego niż kradzież albo ruchanie nastolatek no ale ja nie mówię nikomu jak ma żyć :P
Ba Dum Tss!
@scoria: piękny komentarz
nie ma co żeby chłopacy popadali w presje i kompleksy bo świnie są odklejone i zbiorowo zaburzone psychicznie
G---o możesz
Jedyne co zostaje to się dorobić w okolicach 30 i samemu korzystać
Klaskanie słychać było w całej Warszawie
Komentarz usunięty przez moderatora
Chłopakami bananami co mają własne auto
I to w wieku 15-16 lat xDDD iks de do kwadratu...hahahaha
Chłopcze - dzisiaj znam osobiście chłopaków, którzy mają np. pół miliona długów - oboje pracują i bynajmniej nie jest ona z nim dla kasy ani wyglądu
Ale znalazłeś sobie swoją zakłamaną wersję świata