Aktywne Wpisy

RomanKarburator +231

Yakuza123 +6
Jakoś tak wyszło, że obejrzałem material stalowego drąga z zawodów w Sopocie i pomijając sylwetkę i jego 4 letni progres z pierwszej odslony sylwetki xd
to w szoku (pozytywnym) jestem jak dużo pozytywnych komentarzy było pod tym filmem.
Chociaż może to kwestia banki i głównie komentują osoby, które kupiły u niego prowadzenie.
185/81 na zdjęciu
to w szoku (pozytywnym) jestem jak dużo pozytywnych komentarzy było pod tym filmem.
Chociaż może to kwestia banki i głównie komentują osoby, które kupiły u niego prowadzenie.
185/81 na zdjęciu
źródło: Screenshot_20260709-075741_YouTube
Pobierz

@Neobychno: Dokładnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło:
Pobierz@Neobychno: pamiętaj, że podobno złoto jest dobrym przewodnikiem i to że pracujecie w elektrowni to tylko pretekst, ale obrączki można nosić, a baby mogą nosić kolczyki, a krzyszyk przeszkadza.
może obrazek bez powiązania ale tak mi się skojarzył jak pewne redakcje szukają sensacji tam gdzie ich nie ma żeby pasowała do przekazu xD
źródło: image
Pobierz@dobry-informatyg: tak się sprawdza głupotę ludzi. Głupi zawsze da się złapać na mierną zarzutkę. To jak z tym plastikowym krzyżem w koszu. KIlku polityków stawiło się na proteście, dzięki czemu wiadomo, na kogo nie głosować.