Wpis z mikrobloga

✨️ Czy Epstein kontrolował wydarzenia na świecie?
Czytam wpisy o #epstein i jestem przerażony (o ile to nie fejki) ale tym, że jakiś gość wspierany przez agencje wywiadowczą tak sobie steruje wydarzeniami na świecie, bo były różne odnośniki do kryzysu w Grecji, laboratoriów na Ukrainie i inne wątki na świecie a że miał wpływy to mógł sterować wydarzeniami poprzez np. wpłwy finansowe. Taki randomowy z punktu widzenia gość nagle by się tak interesował sprawami które mają się wydarzyć gdzieś na drugim końcu świata? Z drugiej strony, skoro był takim evil mastermindem którzy na zlecenie ma kontrolować wydarzenia na świecie i jest przebiegły to czemu wszystko relacjonuje emailowo? Coś mi tu nie pasuje. Taki przebiegły i ot tak by się spowiadał przez internet? Zwłaszcza przez pocztę? Byle leak albo ruski haker i miałby przypał..

#teoriespiskowe #usa

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wszystko nabiera sensu przy założeniu, że Epstein siedzi teraz na wygodnym fotelu i popija drinka, a elity drżą w posadach. Człowiek wszystko archiwizował, dokumentował i przetrzymywał na gównoserwerach, na które włam zrobi każdy Maciek z technikum. Ciekawe dlaczego? To jest destabilizacja w nastrojach społecznych, którą może przebić tylko inwazja kosmitów. Poczekajmy chwilę, bo teatr nabiera rozpędu.
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer: zresztą to, że pisowcy rozwalili Polski wywiad jest skandalem. Jak my mamy coś znaczyć w gropolityce jak jesteśmy infantylni i naiwni jak dzieci? A dzieci dla światowych elit służą jedynie do gwałcenia i torturowania więc nic dziwnego, że tak nas traktują w polityce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak się poczyta akta Epsteina to zauważyłem, że ogrom z jego maili to jacyś współpracownicy (najczęściej przewijające się osoby to Stephen Alexander i Richard Kahn) podsyłali mu od cholery jakiś niższowych historyjek medialnych, w których miałbyć brudy na polityków. Jakby próbowali mu dać poszlaki odnośnie psiego ogona, do którego można się przyczepić jak rzep.
  • Odpowiedz