Wpis z mikrobloga

@k__p: Grasz z tarczą?

Ja wczoraj kupiłem tarczę która ma recover 4% life when block za 100c i gra się dużo przyjemniej. Mam po 65% zwykłego i spell blocka. Do tego elusive bo gram sztyletami, fortify jako support gem, no i spell dodge 50 coś procent.
  • Odpowiedz
@k__p: Też chcę na to przejść, ale póki co nie mam kasy i trzymam się daggerów które wypluło mi drzewo

Mejwenke robiłeś? Bo jej się chyba nie da flickerem zrobić bo ten mózg ma aure która zabija jak się podejdzie
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: Jeszcze nie, na razie dwa voidstone, ale planuję wydać całe 10 div, które posiadam na upgrade postaci. T16 robię bez problemów, ale trochę brakuje mi DPS na bossach. Problemem są też losowe one hity pomimo sporego bloku i 36k evasion.
  • Odpowiedz
@k__p: Harby, ale teraz patrzę rytuał

Zrobiłem z 10 map z harbami i wyszedłem ledwo na 0. Fracturing orby i exalty są śmiesznie tanie więc średnio się chyba to opłaca. Zostało mi parę scarabów to wyciągnę co mogę i wtedy idę w rytuał
  • Odpowiedz
jak się uzbiera cały stash to sprawdzam programem kombinacje 2-3 modów i jak się trafi coś powyżej 20 chaosów to sprzedaje

@Kiedys_Mialem_Fejm: wrzucaj do public quada z price 10-20 chaosow za wszystko i ludzie Ci sprawdza ceny a nie tracisz czas na macro xd
  • Odpowiedz