@john-eek: tak było, biedny ignacio poprosil o leki i mu jajka zmiażdżyli. a później płynął 6 dni w ten zimnej rzece, wychodził tylko w nocy bo bał się agentow ajjs ale wtedy lewak z wykopu powiedział mu "nie martw się, ja tu jestem" a on powiedział "wiem"
@z-a-k: Ja mówię o dowodach w kwestii tortur bądź ich braku a ty mówisz o lewackich mediach. Ty to pewnie jesteś jeden z tych co jak zabiją patusa na komendzie w kiblu w Polsce to najgłośniej krzyczy HWDP na wykopie ale jak to samo się dzieje w USA z ludźmi schwytanymi przez ICE to jest nagle gadanie o lewackich mediach.
@Sagittus: Typie, jakby to napisał Alex Jones to byś napisał: " No ci co? Co mnie obchodzi co się dzieje w USA". Nie napiszesz nic złego na matkę-partię.
ciekawe czy takie jednostki bojowe też się zgadywaly na signalu żeby stać tam jak dauny w jednakowych koszulkach, pewnie przypadek jak z aleksiem prittim bojem
@john-eek: aaameeebaaa. wklej g---o z g---o zrodla, dorob swoje urojenia lewakoidalne, placz na urojony z własnej pustej czaszki nazizm. już szwadrony ss cię tropią, już do ciebie jadą xdddd
@john-eek: ponoć jak zaspiewasz ajss ajss bejbi to ci nazisci puszczają wolno i miażdżą tylko lewe jajko mordo, potwierdzone info, sprawdz na twitterze - profil thetruekarlmarx.exe
https://youtu.be/_UXU7w2c4Rw?si=Pu53EGZH2IuHaptr
@Multiwitamina-_:
Czy takie źródło jest wystarczająco wiarygodne?
https://www.hrw.org/news/2025/12/08/us-close-fort-bliss-immigration-detention-site
Ty to pewnie jesteś jeden z tych co jak zabiją patusa na komendzie w kiblu w Polsce to najgłośniej krzyczy HWDP na wykopie ale jak to samo się dzieje w USA z ludźmi schwytanymi przez ICE to jest nagle gadanie o lewackich mediach.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000012953
PobierzWedług pedoniazostowskiego prawactwa stanie na chodniku we własnym mieście to jest zbrodnia zasługująca na egzekucję.
Potwierdzasz, tylko że jesteście absolutnym złem, które powinno być całkowicie zniszczone.
Nie musisz się przedstawić, widzę czym jesteś.