Aktywne Wpisy

Kulek1981 +417
źródło: 1000017936
Pobierz
KjatanSveisson +76
#gielda
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000004569
Pobierz

Kokoldy się rzucają, że biedne dzieci to ich wyjaśniam. Dzieci to się bawią lalkami. Zasadniczo 25letni wykopek incel ma więcej z dzieckiem wspólnego niż te dziwki nastoletnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@przegro_pisarz: wahadło normickie
@nieustawne_lustro: Bądźmy poważni, może ten jeden konkretny dał to jako "ciekawostkę", ale od razu odpaliły się dziesiątki innych z "polki to qrwy, każda jedna taka sama, zaorać całą branżę modową" i uj wie co jeszcze. Paliwo dla bywalców pewnego tagu, którego bywalcy zawsze muszą jechać po płci przeciwnej na podstawie tego co robią jakieś pojedyńcze babki.
Ta, nie mają xD Slut shaming to zupełnie oryginalny polski wymysł, który powinien być wpisany do listy UNESCO jako zastrzeżone wyłącznie polskie dziedzictwo narodowe które nigdzie indziej na świecie nie jest spotykane.
Żadna kobieta poza Polską nigdy nie miała takich afer!
źródło: IMG_2786
Pobierz