Wpis z mikrobloga

Czy da się połączyć C# .NET i sztuczną inteligencję, żeby skuteczniej inwestować na giełdzie? 🧐 Postanowiłem to sprawdzić, budując własny system od zera. Zamiast płacić za "tajne grupy sygnałowe", napisałem aplikację, która przetwarza dane historyczne i łączy analizę techniczną z oceną sentymentu przez Google Gemini 3 Pro.
Film: https://youtu.be/rjIs9l_AdI0
Efekt po testach? ✅ Algorytm bezbłędnie wskazał spółki do wzrostów (Score > 80/100). ❌ Ja ręcznie zepsułem wyjście z pozycji (emocje i brak API w XTB).
W nowym filmie pokazuję bez ściemy:
Jak wygląda mój kod i UI aplikacji.
Dlaczego pełna automatyzacja to konieczność.
Zapraszam do oglądania i dyskusji – czy też używacie AI w analizie rynków? 👇 opis odnośnika
Hashtagi: #inwestowanie #technologia #programowanie #dotnet #csharp #ai #pieniadze #trading #gielda #rozwojosobisty
zrozumiec-finanse - Czy da się połączyć C# .NET i sztuczną inteligencję, żeby skutecz...

źródło: image

Pobierz
zrozumiec-finanse - Czy da się połączyć C# .NET i sztuczną inteligencję, żeby skutecz...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FelariPumpura: dopiero zaczynam, testuję różne rzeczy, ja bardziej jestem programistą niż grafikiem :-) więc sam rozumiesz. Miniaturki robię w canva ale tym razem nie dodałem, mój błąd. A lektor jest ok? bo to też jest ElevenLabs ale lektor polski
  • Odpowiedz