Aktywne Wpisy

Kasahara +189
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
Salido +253
Minął 13. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
50 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
54 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
50 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
54 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-4
Pobierz

źródło: MV5BMjE0MzUwNTUxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNzU1OTY5Ng@@._V1_FMjpg_UX1000_
Pobierz@Dentoray: takie też ściągał, tyle że te były w wieku który "wymagał cenzury akt". Co nie zmienia faktu że te wszystkie modelki które sowicie sponsorował to zazwyczaj mocne średniawki, jak widać kukoldztwo jest nieuleczalne, nawet kiedy jesteś szarą eminencją miliarderem...
@Notes daj spokój ja jestem incelem i mam najniższe wymagania z wszystkich
@greenbong: nie? XD Ładne też się czasem przewijają na zdjęciach, jeśli sobie taką któryś celebryta zażyczył.