Aktywne Wpisy

Medokin99 +321
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz
zajsty +85
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz

#pcmasterrace #komputery
źródło: image
PobierzZa grosze i tyle bo nowe mają super przebitke
Chlodzenie w klasie 200zł za 500 albo lepiej bo noctua 😆
I jeszcze ta argumentacja noctuowych zjebów, że wszystkie ich produkty są super "reliable", choć jedyna rzecz, która się może zepsuć to wentyl, którego konkurencja oferuje w cenie paczki fajek, albo jak ich zajebisty "customer service" wychwalają
Ja się całe życie użerałem z tyrkającymi wentylatorami od Corsaira, Arctica, Endorfy, czy nawet BQ... Kupiłem 2 lata temu wentyle NF-A12 x25 i już nigdy nie kupie nic innego. Wydajność TOP, wykonanie TOP, Cisza TOP, Gwarancja w razie czego TOP...
W przypadku Nactua
Nic nie stuka, nic nie trzeszczy, temperatury na karcie balansują w okolicach 50 stopni podczas grania, na CPU w okolicach 60. A i jeszcze sobie pięciopak wentyli od TR kupiłem w cenie połowy śmigła w kolorze gówna od noctua, trzy wrzuciłem
Dla takich ludzi jak ja czyli spierd... są właśnie te wentylatory XD
Btw. Tuf domyślnie chodzi głośniej niż prime z tego co pamiętam, a prime to właściwie karta SFF
Już nie chce mówić, że ten TUF siedzi w obudowie SFF (no pół SFF bo NR200P wcale taki mały nie jest).
Ja wsadziłem na big shurken 3 nf12x25 i mam chyba najlepsze możliwe combo o wysokości 79mm
I to nie jest tak że w USA wszyscy srają pieniędzmi że zakup takieho NH-D15 G2 to jakby splunąć. Nawet Steve
@Ralphs: Ubóstwiam nasz język, czysta poezja xD
źródło: temp_file1140119548698664777
Pobierz