Aktywne Wpisy

#primemma Wy nie rozumiecie. Walki i tak nie będzie - NIE BĘDZIE. A jak wejdziecie w świat dorosłych to zrozumiecie, że są momenty kiedy ktoś decyduje za Was. Bez względu na to czego chcecie.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.

ibleedforyou +6
Over dla baby czy coś

U Cukrowej Księżniczki, być może po wielogodzinnej wspólnej zabawie z dziewczynką, która pewnie nie jest w jakiejś idealnej sytuacji społeczno - finansowej (nie wiemy, nie znamy sprawy), obudził się zwykły ludzki odruch podzielenia się czymś co ma.
Być może obie były spragnione i Juny po prostu sięgnęła po butelkę czegoś do picia również dla niej.
Ot do chu.a wielka strata xD
Je.ana chodząca kanalia z zerem empatii wyrzyguje dziecku, że się z kimś podzieliło, żeby ta przebrzydła morda miała trzydzieści centów więcej na zachlanie pały xD
Nawet jakby przez tydzień dziewczyna wzięła butelkę wody z lodówki, nic by się nie stało.
Tfu Ci na to ryło. Z każdą taką akcją zaczyna się tego menela jeszcze bardziej nienawidzieć.
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
Komentarz usunięty przez moderatora
Otagowane, dzięki za podpowiedź synek
Jasna sprawa, ale kur.a o to, żeby spruć się o coś do picia dla dziecka? XDDD
Choć ja oglądając gniota dzisiaj też zwróciłem na to uwagę więc szot i tak by powstał
A widzisz, więc trochę się powtórzyłem zatem.
@kurczakos1: spoko bardziej mi chodziło o to żeby sobie nie przypisywać, o nic więcej, a wiadomo że różne rzeczy mogą umknąć na tagu bo trochę wpisów jest
@dzaro-dzaroslawski: ¯\(ツ)/¯
źródło: f0ac1572e871426a68ed0fd97e60720d45573a4152256706f91753c25d380844
PobierzMożna by to zestawić z tym filmem na którym mówi że: "lubi się dzielić, lubi dawać, lubi robić coś dla kogoś"
Obrzydliwych oszukaniec