Zauważyłem, że w wątkach na pepperku czy na grupach na facebooku często przewija się temat poszukiwania różnych kodów EAN na produkty z #biedronka. Szczególnie podczas wyprzedaży wiele artykułów ma pourywane metki, przez co nie można ich kupić. Chciałbym to zmienić i stworzyłem bazę kodów EAN z Biedronki. Dane zbieram z różnych źródeł, ale najważniejszym źródłem informacji o nowych produktach moglibyście być właśnie Wy.
Czy takie narzędzie byłoby dla Was przydatne? Projekt jest jeszcze w fazie rozwojowej, więc część produktów może mieć tymczasowe kody, ale na bieżąco weryfikuję je z bazą Biedronki.
Liczę na wasze opinie i ewentualną pomoc w rozbudowie bazy! :D
@derecki: Strona jest ok, ale ui bym poprawił. Navbar nie powinien być imo gradientem, cienie są zbyt mocne. Ta różowa kolorystyka sam nie wiem xd A tak reszta jest ok - działa i się klika. Na upartego można dodać kategorie produktu albo jakieś tagi
I trochę strona muli przy wyszukiwaniu, zakładałeś indexy na pola po których szukasz? Wyniki możesz
@tubkas12: wpadłem na ten pomysł wczoraj i chciałem sprawdzić jakie będzie zainteresowanie docelowo do wyszukiwania podłączę melisearcha bo fajnie mi się to sprawdza w innym projekcie i jest dość lekki.
Jeśli chodzi o frontend no to będzie jeszcze poprawiany bo długo nie myślałem nad kolorystyka to była wizja ai. Nawet nie widziałem ze to jest różowe bardziej takie pomarańczowe wpadające w róż możesz podesłać jakiegoś screena? Może to kwestia wyświetlacza
@tubkas12: Ok popracuje nad tym bo to raczej p-------a a może dawać lepsze doświadczenia. Dzięki za tipy popatrzę co tam na bazie jest porobione jak będę przy kompie
Zauważyłem, że w wątkach na pepperku czy na grupach na facebooku często przewija się temat poszukiwania różnych kodów EAN na produkty z #biedronka. Szczególnie podczas wyprzedaży wiele artykułów ma pourywane metki, przez co nie można ich kupić.
Chciałbym to zmienić i stworzyłem bazę kodów EAN z Biedronki. Dane zbieram z różnych źródeł, ale najważniejszym źródłem informacji o nowych produktach moglibyście być właśnie Wy.
Czy takie narzędzie byłoby dla Was przydatne?
Projekt jest jeszcze w fazie rozwojowej, więc część produktów może mieć tymczasowe kody, ale na bieżąco weryfikuję je z bazą Biedronki.
Link do strony: https://kodyzbiedry.pl/
Liczę na wasze opinie i ewentualną pomoc w rozbudowie bazy! :D
Niestety pepper nie przepuszcza postów a musze wybadać czy taki produkt jest potrzebny( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie #programista15k #zakupy #oszczedzajzwykopem
@derecki: Strona jest ok, ale ui bym poprawił. Navbar nie powinien być imo gradientem, cienie są zbyt mocne. Ta różowa kolorystyka sam nie wiem xd A tak reszta jest ok - działa i się klika. Na upartego można dodać kategorie produktu albo jakieś tagi
I trochę strona muli przy wyszukiwaniu, zakładałeś indexy na pola po których szukasz? Wyniki możesz
Jeśli chodzi o frontend no to będzie jeszcze poprawiany bo długo nie myślałem nad kolorystyka to była wizja ai. Nawet nie widziałem ze to jest różowe bardziej takie pomarańczowe wpadające w róż możesz podesłać jakiegoś screena? Może to kwestia wyświetlacza