Aktywne Wpisy

Sonny86 +471
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
Sonny86 +111
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#lekarski #medycyna #lekarz
źródło: IMG_5354
Pobierz@kosmetyka-amber: wtedy się wzywa karetkę i elo. Jak w prywatnym szpitalu położniczym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lobby sobie dziala, mi tam rybka co karynki sobuie wstrzykuja.
To jest normalność z
laser- tylko lekarz
mezoterapia- tylko lekarz
praca nad bliznami- tylko lekarz
To coś może popierać wyłącznie lekarz albo osoba z gwoździem w mózgu. Nie wierze, że wiecie na czym polegają te zabiegi i to popieracie
Ja jestem lekarzem i sama bałabym się wykonywać niektóre rzeczy które robią teraz kosmetyczki ¯\(ツ)/¯
Sporo osocza leci na zabiegi kosmetyczne. Ty oddajesz myśląc że ratujesz życie, a jakiś bogaty gość się odmładza twoją krwią. Masz z tego czekoladę ujowej jakości.
Kosmetyczki nie zdają sobie sprawy z pewnych kwestii. One potrafią robić zabiegi kwasowe latem.
Ja miałam zrobiony zabieg kwasowy latem.
Tyle dobrze, że nic się nie stało, bo sama o tym czytałam, bo pancia zapomniała powiedzieć że trzeba się chować w cieniu i unikać słońca. Czy dziurawca.
O żadne leki nie pytała.
O kosmetyki nie pytała.
@kosmetyka-amber: ciekawe, jak wytłumaczysz, że lobby lekarskie przejęło dokładnie te najdrożej wyceniane zabiegi medycyny estetycznej :]
@Cozwykopem: nieźle ci się odkleiło, ciekawe czy sam sobie to wymyśliłeś czy przeczytałeś jakiegoś geniusza dziennikarza. Osocze krwi, które się oddaje w Centrum Krwiodawstwa, a osocze bogatopłytkowe do zabiegów to dwie zupełnie różne rzeczy. Osocze bogatopłytkowe powstaje w wirówce, z krwi pobranej do tego