Aktywne Wpisy

koniczynaxD +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

maro-grzechotnik +28
źródło: 20260302_165605
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 20260302_165605
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jednak moim zdaniem jest jest jeszcze jedna fundamentalna przyczyna zapaści demograficznej.
Są to stare, zgorzkniałe wiedźmy i grażyny z uchyłkami ścięte na chłopa, które obsadzają instytucje, okienka, urzędy, komisje decyzyjne, rekrutacyjne i robią kontrole skarbowe, sanepidowskie, są w okienkach rejestracji do lekarzy, w sądach, gazowniach w innych jeszcze miejscach.
I zawsze zrlbią wszystko, żeby człowiekowi zniszczyć dzień, zrobić na przekór i dowalić na maxa.
Przy kontroli skarbowej, sanepidowskiej zawsze najwyższy mandat, kara. Tak jak było w covidzie jak staruszka dostała 12 k kary, bo pies jest s--------ł. Jak grażyna z sanepidu wparowała na knajpę, bo była kontrola to od razu d-----ć. Jak jakiś przedsiebiorca, albo ktoś kto ma troszkę wiecej niż do pierwszego to po kontroli dowalić karę cały majątek x 1,6 i wykończyć firmę, a człowieka na psychotropy lub na gałąź i sznur.
Jak w rejestracji do lekarza to trzeba odebrać za 50 razem, odpowiadać takim tonem jak prawie o------l, że ma czelność dzwonić i zrobic wszystko by sie nie dostał.
Jak w gazowniach, PKP, ZUS czy innych to zrobic tak, zeby przekierowac, nie pomóc, nie dać załatwić, nie wytlumaczyc nawet jak sie wie.
Az tryska czlowiek radoscia w tym kraju dzieki temu i chce sie rozmnazac.
#demografia #polska #przegryw #przemyslenia #nieruchomosci #urzedasstory #urzadskarbowy #zus #sadowehistorie
@MakiawelicznyAltruista: no ale nie zawsze i nie wszędzie tak jest. Ja myślę że panie urzędniczki zazwyczaj są miłe i pomocne. Ostatnio wyrabiałem paszport i pani w okienku była bardzo miła, może dlatego że miałem wszystkie papiery gotowe. Ze dwa lata temu odmawiałem dowód, i też pani pomogła mi wypełnić wniosek, pokazała gdzieś podpisać i ogólnie była miła.
@dragon_fruit: Ja jak wyrabiałem paszport po tym jak spalił mi się w pożarze domu to zaczęła na mnie krzyczeć że będzie podwójna opłata jak nie umiem dopilnować dokumentów, a ja jej że przecież to sytuacja losowa a nie zgubienie, ona że nie będzie ze mną dyskutować i proszę przyłożyć kartę do zapłaty.
Jak