Wpis z mikrobloga

#epstein Świat to zgnilizna, im więcej wiemy tym trudniej zasnąć, film Oczy Szeroko Zamknięte pokazuje część tych elit, teorie dawno stają się faktem, tylko foliarze który dyskutowali od lat o takich tematach dziś już mniej się dziwią bo już to starali się przetrawić przez umysł. Dziwny ten świat, ale no jak to mówią jesteśmy blisko resetu bo to gdzie to zmierza jest porąbane. Dawniej nie było internetu człowiek nie wiedział o wszystkim tak szybko, żył sobie na małej przestrzeni, teraz mamy dostęp nawet to akt i każdy ma je przy sobie. Tak samo jak Holokaust też miał miejsce ale wiele osób żyło i żyć będzie dalej, ja byłem zwolennikiem symulacji ale jak mam doczynienia z takimi tematami to myślę czy to nie jest jakiś czyściec
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 71
@Hugo216: Świadomi ludzie gorzej żyją, czasem aż chciałoby być tym głupcem i żyć w pięknej bańce, bo tyle co mamy różnych informacji codziennie i jeszcze dużo ci świadomi odczytują między wierszami. Takie tzw Babcie oglądają Tureckie seriale i tyle, do kościoła paciorek i do spania a my siedzimy i myślimy co to za świat a świat robi co chce ręką rękę myje i nic się nie zmieni
  • Odpowiedz
@typowy-agnostyk: Obce siły ciemności przejmują ludzkość za pomocą mechanizmu ludzkiej chciwości i rządzy władzy. Zaczęło się od zmiany w ludzkiej genetyce - wszczepieniu ludziom gadziego DNA (symbolizuje to biblijny wąż owinięty wokół drzewa jako helisa DNA). Gadzi gen odpowiada za strach, a w konsekwencji za agresję, dominację, chciwość, rządzę władzy. Dzięki temu mechanizmowi siły ciemności nie naruszają prawa wolnej woli, bo to ludzie sami nad sobą przejmują kontrolę, i to
  • Odpowiedz
@Hugo216: Kubrick w "Oczach..." pokazał może 10% i podobno nawet to było za dużo. A teraz masz to wszystko czarno na białym w mailach i ludzie scrollują dalej do następnego mema. Może właśnie o to chodzi - information overload jako mechanizm obronny systemu. Za dużo żebyś ogarnął = nic nie zrobisz.
  • Odpowiedz
foliarze który dyskutowali od lat o takich tematach dziś już mniej się dziwią bo już to starali się przetrawić przez umysł.

@Hugo216: foliarze byli częścią tego spisku i rozpropagowali brednie mające odwrócić uwagę od prawdy xD Przecież to też wyszło w tych mailach ziomuś xD
  • Odpowiedz
@Hugo216: chłop co nie ma filtra na świat zewnętrzny, polecam praktykę stoicyzmu, twoje cierpnie nikomu nie pomaga a to co się dzieje w wiadomościach jest poza twoja kontrolą
  • Odpowiedz