Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +81
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Tatuaż w Warszawie coraz bliżej... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#primemma #tucznik #danielmagical #famemma #patostreamy
@adamstanisz: co nie? To są elitarni aktorzy a smalec jest wybitnym scenarzysta. Do tej pory nie mogę, że ludzie wierzą w to, że nikita od niego pojechała na tatuaż xd przecież to wszystko wyreżyserowane jest, nawet to, że ona teraz taka gruba.
@adamstanisz: spoko. Tylko to nie są ustawki a zwyczajnie jego zachowanie. Ludzie od zawsze lubili oglądać jak ktoś ma gorzej od nich. Stąd występy w cyrkach jakiś dziwolągów czy popularność programów typu rolnik szuka żony.
I ta d--a w końcu stwierdzi (tak samo jak nikola), że on już jej nie jest potrzebny i może sama robić sobie hajs, bez
@adamstanisz: a ty z nimi mieszkasz, że wiesz jak się zachowują gdy kamer nie ma?
@adamstanisz: aha xd czyli tucznik ją sam tam wysłał a potem płakał przed całą Polską? xd
@WhiskeyIHaze: Nie wiem jak się zachowują poza kamerami. Ale wiem jak się zachowują jak kamery są. Jakby on był taki bardzo o nią zazdrosny to by unikał sytuacji w których potencjalnie może się "zabawiać" z kimś innym, a nie takie sytuacje prowokować.
@WhiskeyIHaze: