Wpis z mikrobloga

@Papileo: Jestem ciekaw jak długo jeszcze wykopki będą dały się nabierać na te marne ustawki. Generalnie gość ma wywalone co sądzą o nim wykopki, ważne żeby tylko mówili o nim i pitos się zgadzał.
  • Odpowiedz
wykopki będą dały się nabierać na te marne ustawki

@adamstanisz: co nie? To są elitarni aktorzy a smalec jest wybitnym scenarzysta. Do tej pory nie mogę, że ludzie wierzą w to, że nikita od niego pojechała na tatuaż xd przecież to wszystko wyreżyserowane jest, nawet to, że ona teraz taka gruba.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: no nie wiem, ja nie sledze tucznika za bardzo, a z tego co widze to srednio co 2 miesiace rozstaje sie i kloci z to swoja baba, myslalem ze to bardziej content pod madki, ale wykopki tez tez ustawki lykaja xD jakbys sie nie smial to wychodzi na to ze tucznik jest madrzejszy od was
  • Odpowiedz
@yahoomlody: przecież ja się zgadzam, że on jest szachistą 5d. Ciekawi mnie tylko jak się jeszcze ten wątek z nikolą rozwinie. widać, że ostatnio coś tam z creditboyem gadał więc może powrót? jak myślisz?
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Żaden wielki scenarzysta, ani elitarni aktorzy. Tam nie występują mądrzy ludzie - po jednej i po drugiej stronie. On widzi co mu daje najlepszy hajs i tłucze ten sam schemat w kółko. Widzi że ze swojego toksycznego zachowania może robić dużą kasę i ciągnie to dalej. Ważne jest żeby było o nim głośno, on skumał to że opinia jakichś wykopków w necie g---o mu robi jeśli chodzi o zarobki,
  • Odpowiedz
że to on koniec końców w jakiś sposób zarobi na tym.

@adamstanisz: spoko. Tylko to nie są ustawki a zwyczajnie jego zachowanie. Ludzie od zawsze lubili oglądać jak ktoś ma gorzej od nich. Stąd występy w cyrkach jakiś dziwolągów czy popularność programów typu rolnik szuka żony.
I ta d--a w końcu stwierdzi (tak samo jak nikola), że on już jej nie jest potrzebny i może sama robić sobie hajs, bez
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Jedno z drugim jest powiązane w pewnym sensie, ale jak dla mnie to w dalszym ciągu są ustawki. Zawsze wszystkie te sytuacje są prowokowane kiedy dookoła są jakieś kamery które widzą całą akcje. Tucznik zawsze specjalnie prowokuje takie akcje i pozwala żeby to się rozwijało według jakiegoś tam schematu. Żadnego tatuażu tutaj nie będzie, bo oni są dogadani na takie akcje. Gdyby było inaczej to uszata zostawiłaby już go
  • Odpowiedz
wszystkie te sytuacje są prowokowane kiedy dookoła są jakieś kamery

@adamstanisz: a ty z nimi mieszkasz, że wiesz jak się zachowują gdy kamer nie ma?

się zgodzić na takie akcje wiec została wysłana na tatuaż

@adamstanisz: aha xd czyli tucznik ją sam tam wysłał a potem płakał przed całą Polską? xd
  • Odpowiedz
wszystkie te sytuacje są prowokowane kiedy dookoła są jakieś kamery

@WhiskeyIHaze: Nie wiem jak się zachowują poza kamerami. Ale wiem jak się zachowują jak kamery są. Jakby on był taki bardzo o nią zazdrosny to by unikał sytuacji w których potencjalnie może się "zabawiać" z kimś innym, a nie takie sytuacje prowokować.

aha xd czyli tucznik ją sam tam wysłał a potem płakał przed całą Polską? xd

@WhiskeyIHaze:
  • Odpowiedz