Aktywne Wpisy

annlupin +9
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz
LamajHarma +27
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0098890
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Singiel bez dzieci wiążący się z samotną matką = większy przegryw niż 40-letni prawiczek.
To jest jej strach przed odpowiedzialnością, tylko ze u kobiet. Zaczyna sie desperackie szukanie byle kogo byle byl i wziął na siebie chociaz czesc jej błędów
Samotne manipulantki sa fałszywie milusie i można to wykorzystać, bo one mysla ze łapią nas w sidła, a ty idziesz podymac za free a potem sie ulatniasz. A w desperacji zrobi wszystko w łóżku
Nie uważam, że takie laski są jakieś gorsze, ale w przypadku związku, to będą dla mnie zawsze niżej w hierarchii, niż bezdzietne. W przypadku kolegowania się, nie widzę przeszkód.
@Zjadacz_Mysli: A gdzie była odpowiedzialność tego Sebka?
Przecież to ona próbuje przerzucić na kogoś odpowiedzialność za swoje błędy.
@choochoomotherfucker:
co to niby
@choochoomotherfucker: Z doswiadczenia. Laski puszczaja sie na lewo i prawo, a wiadomo ze konsekwencje dla niej moga byc o wiele powazniejsze niz dla sebka. Malo tego, wiekszosc lasek robi to bez gumy, biora czasem
@Howsitgoing: Ciekawe, że takie zarzuty padają zawsze tylko w stronę kobiet. A kiedy to jakaś kobieta zrobi facetowi krzywdę, to nikt nie pyta, czy nie widział, że jest z nią coś nie tak, tylko też jest jechanie po babie xD
@choochoomotherfucker: dlaczego kobiety są przekonane że facet który nie chce samotnej matki ucieka przed odpowiedzialnością? Wręcz przeciwnie, bierze odpowiedzialność ale za siebie i swoje życie i nie pakuje się dzięki temu w nieswoje problemy. Znów załączyła się solidarność jajników, szok xD
@Tony47: Ja tak nie uważam, a do tego przeczytaj, proszę, pierwsze zdanie mojego drugiego komentarza. Chodzi mi o sam fakt oceniania samotnych matek i ogólnie zwalanie winy na kobiety w każdej sytuacji.