Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tony47: Związek z samotną matką nie ma żadnego sensu, chyba że jesteś samotnym ojcem.

Singiel bez dzieci wiążący się z samotną matką = większy przegryw niż 40-letni prawiczek.
  • Odpowiedz
@Tony47: Ale ona ma rację

To jest jej strach przed odpowiedzialnością, tylko ze u kobiet. Zaczyna sie desperackie szukanie byle kogo byle byl i wziął na siebie chociaz czesc jej błędów

Samotne manipulantki sa fałszywie milusie i można to wykorzystać, bo one mysla ze łapią nas w sidła, a ty idziesz podymac za free a potem sie ulatniasz. A w desperacji zrobi wszystko w łóżku
  • Odpowiedz
@Tony47: Dla mnie jest to słaba opcja, bo aktualnie sam nie pragnę mieć dzieci. Także pakowanie się w dodatkowe obowiązki jest mało kuszące.
Nie uważam, że takie laski są jakieś gorsze, ale w przypadku związku, to będą dla mnie zawsze niżej w hierarchii, niż bezdzietne. W przypadku kolegowania się, nie widzę przeszkód.
  • Odpowiedz
@Howsitgoing: Żeby nie było - jak najbardziej zrozumiałe jest to, że faceci nie chcą wiązać się z samotnymi matkami. Tylko dlaczego za każdym razem komentujący są przekonani, że ojcem dziecka jest chad/sebek i że to wina kobiety? W części przypadków tak oczywiście jest, ale poza tym sytuacje i historie są różne, sama ze swojego otoczenia znam samotne matki, które np. zostały nimi po kilku latach, bo facetowi coś odwaliło i
  • Odpowiedz
@Howsitgoing: taaak bo każdy jest w stanie przewidzieć jak się zachowa ktoś w przyszłości. Coś piszesz o sygnałach ostrzegawczych... jakich? Jakie masz na myśli? W moim dalszym kręgu znajomych facet odszedł od żony z którą miał dzieci do innej kobiety, którą poślubił i ma już z nią czwórkę dzieci. Tamta oczywiście została sdamotną matką- jaka jest w niej wina? Zdajesz sobie sprawę z tego, że można się po prostu w
  • Odpowiedz
Żeby nie było - jak najbardziej zrozumiałe jest to, że faceci nie chcą wiązać się z samotnymi matkami. Tylko dlaczego za każdym razem komentujący są przekonani, że ojcem dziecka jest chad/sebek i że to wina kobiety?

@choochoomotherfucker: Z doswiadczenia. Laski puszczaja sie na lewo i prawo, a wiadomo ze konsekwencje dla niej moga byc o wiele powazniejsze niz dla sebka. Malo tego, wiekszosc lasek robi to bez gumy, biora czasem
  • Odpowiedz
Nie było sygnałów czy nie chciała ich widzieć?

@Howsitgoing: Ciekawe, że takie zarzuty padają zawsze tylko w stronę kobiet. A kiedy to jakaś kobieta zrobi facetowi krzywdę, to nikt nie pyta, czy nie widział, że jest z nią coś nie tak, tylko też jest jechanie po babie xD
  • Odpowiedz
  • 1
Tylko dlaczego za każdym razem komentujący są przekonani, że ojcem dziecka jest chad/sebek i że to wina kobiety?

@choochoomotherfucker: dlaczego kobiety są przekonane że facet który nie chce samotnej matki ucieka przed odpowiedzialnością? Wręcz przeciwnie, bierze odpowiedzialność ale za siebie i swoje życie i nie pakuje się dzięki temu w nieswoje problemy. Znów załączyła się solidarność jajników, szok xD
  • Odpowiedz
dlaczego kobiety są przekonane że facet który nie chce samotnej matki ucieka przed odpowiedzialnością?

@Tony47: Ja tak nie uważam, a do tego przeczytaj, proszę, pierwsze zdanie mojego drugiego komentarza. Chodzi mi o sam fakt oceniania samotnych matek i ogólnie zwalanie winy na kobiety w każdej sytuacji.
  • Odpowiedz