Wpis z mikrobloga

#perfumy No po 2 miesiącach wreszcie przyszły. Po Dominale rosły mi oczekiwania powiem szczerze. Dodatkowo dwie próbki (coco i Casa) dołączone.

Potężne parametry i projekcja. U mnie wczoraj i w piątek dniówkę zrobił tak że o 8 3 strzały i o 14 ludzie w biurze w moim pokoju czuli jak wchodzili więc super.

No i wreszcie to jest jedyny zapach który mi pachnie 1:0.99 jak Dior Homme parfum 2014 tylko jest z 2x mocniej. Trzeba uważać przy aplikacji bo ten kmin i irys dusi przy tym stężeniu więc na wydechu aplikacja na kark( tak napisali na kartce co dodają)

Dla mnie 9/10 jak ktoś lubi marchewkowy klimat starego perfuma diora to pozycja obowiązkowa. Warty kasy na pewno. Z tych ich zapachów to najdolzajszy chyba. Polecam odlewki jak ktos chce spróbować. Ludzie leją po 5.
zouzosi - #perfumy No po 2 miesiącach wreszcie przyszły. Po Dominale rosły mi oczekiw...

źródło: IMG-3198

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@ewataewa: ja akurat zamawiałem jak wleciały sensowne promo, więc wyszło mi coś koło 199 zł, a nie 500. i to też nie jest typowa marka influencera bo oni to robią razem z Givaudonem i podpisują perfumairzy, więc jest jakiś tam znak jakości

czekanie 2 miesiące wyszło z problemu produkcyjnego, była komunikacja z givaudona że siedzi na maceracji w kadziach i się to przeciągnęło, no bywa. ale serio warto było, tym
  • Odpowiedz
@zouzosi: tak patrzę na sklep i ogólnie chcą być odbierani mocno 'premium'. Tshirty basic po 180..

A co do ceny to chyba podobnie jak z perfumami od chłopaków z PRO8L3M; puściliby za 1000 i też by poszło, bo... PRO8L3M :D
  • Odpowiedz
@zouzosi: mnóstwo tych celebryckich marek robi to z Givaudianem który oferuje produkt od a do z wraz ze wsparciem swoich perfumiarzy. Jest ich tam całe mnóstwo, jak to w korporacji. Widziałeś kto je zrobił dla tej marki? Przecież to prawie że no name'y więc z tym dorobkiem to bym nie przesadzał xD
  • Odpowiedz
@zouzosi: co z tego że kieruje zespołem skoro nie ma żadnego dorobku artystycznego poza jakimiś szmirami? To że ktoś jest dobrym liderem nie oznacza że jest również dobrym rzemieślnikiem. Jeszcze ta informacja że ich perfumy mają większe stężenie niż te drogeryjne i należy uważać z aplikacją xD śmiesznie się to czyta i dotyka chociaż sam zapach faktycznie blisko DHP aczkolwiek na nieco nowocześniejszej bazie (więcej chemii).
  • Odpowiedz