Wpis z mikrobloga

Odpalam sobie po raz tysięczny FC3, gram jakieś 30 sekund i wyłączam. Po tej #!$%@? dwójce seria jest przeznaczona przeze mnie na straty. Niech wydadzą nawet 10 zajebistych części i tak ich nie odpalę bo "dwójka". To tak jakbyście zjedli jakieś wyjątkowo #!$%@? ciastka i za każdym razem jak widzicie logo tej filmy to od razu zbiera wam się na rzyganie, a nie spróbowaliście ich innych ciastek. Tak samo mam jak włączam grę. Ładuje się mapa i już czuje to gówno jakie widziałem w 2 i mam #!$%@? dosyć a jeszcze łap WSADzie nie położyłem. Ciekawy odruch. Niech tylko Assasinów nie #!$%@?ą.

#oswiadczeniezdupy #farcry3
  • 3
@gogiel: ale ogromny otwarty świat (nie lubię otwartych światów, bo jeszcze w życiu nie widziałem sensownie zrobionego. Tak, GTA to też #!$%@? sandboxy. Najbliżej perfekcji był Assassins Creed 2. Kolejne to też są pod względem świata mega #!$%@?). Dwa, jakby mało było tego, że pewnie 4h fabułę #!$%@? na 12h, bo 8 to się bezsensownie jedzie z miejsca na miejsce to jeszcze każą zbierać surowce na portfel czy, żeby amunicji więcej