Wpis z mikrobloga

Wiecie kogo nie ma w tych emailach?

a tak jechali mu z prawej, że lubi małe dziewczynki ale jak zawsze konserwy oskarżają o to co sami robią
#usa #epstein #bekazprawakow
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ggs-hg: sam się na to łapałem gdy pierwszy raz kandydował. Pokazywali filmiki jak wącha i przytula dzieci. A wychodzi na to że chłop po prostu lubił dzieci, w całkiem normalny i akceptowalny społecznie sposób.
  • Odpowiedz
w całkiem normalny i akceptowalny społecznie sposób.

@Heroina340:

Bez przesady, zachowywał się jak zboczeniec. Było nagranie, wczoraj go szukałem, ale zostało usunięte z jutuba. Ludzie komentowali to z obrzydzeniem. Jeżeli przy kamerach tak się zachowywał, to strach pomyśleć, co robił w ukryciu.

I akurat szanuję Joe za jego podejście do rosji oraz problemów rasowych w USA ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
sam się na to łapałem gdy pierwszy raz kandydował. Pokazywali filmiki jak wącha i przytula dzieci. A wychodzi na to że chłop po prostu lubił dzieci, w całkiem normalny i akceptowalny społecznie sposób.

@Heroina340: to dlaczego jego córka pisała to co pisała w swoim pamiętniku?
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13448411/bidens-daughter-ashley-has-finally-admitted-her-diary-about-showers-with-dad-as-well-as-fears-she-was-molested-is-real-so-maureen-callahan-demands-what-is-the-truth-joe.html
  • Odpowiedz
sam się na to łapałem gdy pierwszy raz kandydował. Pokazywali filmiki jak wącha i przytula dzieci. A wychodzi na to że chłop po prostu lubił dzieci, w całkiem normalny i akceptowalny społecznie sposób.

@Heroina340: Do tego to jego rodzina była o ile cokolwiek to zmienia xd
No i wąchanie dzieci to imo dziwna perwersja - mam w rodzinie nastoletnich chłopców i starczy stać 2 metry od nich żeby ich wąchać.
  • Odpowiedz
@Heroina340: nie no może na liście Epsteina godziny nie ma, ale jego zachowanie odbiega znacznie od "normy".

Nie przesadzajmy - chłop w dziwny sposób sposób i zdecydowanie za slugo dotykał niektóre dzieci, które widocznie nie czuły się z tym dobrze.

Fakt, że inni są gorsi, nie oznacza, że on (w tym konkretnym aspekcie) nie jest zły.
  • Odpowiedz
@ggs-hg: Chcesz powiedzieć, że dzieciojebcy to się obracali tylko w kręgu Epsteina i jak w jakichś mailach Bidena nie ma to znaczy ponad wszelką wątpliwość, że nie j---e dzieci ?
  • Odpowiedz
  • 6
@Heroina340: Ale zdemoralizowane prawackie społeczeństwo tylko widzi kontakt z dzieckiem przez starsza osobe tylko w kontekście współżycia, obrzydliwez zdegenerowane karykatury.
  • Odpowiedz
  • 2
@GOHAN: Jak j---e to daj dowód, bo jak narazie obecnie cala rzadzaca smietanka polityczna obracala sie z Epsteinem. Musk, Trump, Gejts i pewnie wielu innych.
  • Odpowiedz