Aktywne Wpisy

wybryk_natury +300
jaki piekny wieczor
#zlodziejskiewybryki
#zlodziejskiewybryki
źródło: IMG_3035
Pobierz
Franz_Makamele +124
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_3035
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Kryskamatyska to nie scam, przynajmniej nie wszystkie hasła. Pytałem o to zawodowych psychologów z dużym doświadczeniem życiowym i wiedzą. W każdej ideologii znajdziesz szarlatanerię. Gdybym Ci wydestylował uwagi z RP, pomijając mizoginistyczne odpały, harlekiny dla przegrywów, pół-prawdy etc. to dostałbyś konkretną odpowiedź. Niestety żyjemy w świecie, w którym nie opłaca się mówić takich rzeczy pro-bono, bo każdy walczy o dobre
@Kryskamatyska: masz autyzm? Bo moi zaburzeni koledzy i ja mamy podobnie (albo piszemy chaotycznie albo dokładnie, jak Ty).
Dokładnie, baba musi dostać po gębie, najlepiej niby przypadkiem, żeby miała o czym rozmyślać czy zrobił to specjalnie czy przypadkiem.
Wtedy niby jest obrażona ale działa na chłopa korzyść.
Ja często jak wsiadam do samochodu to wrzucam plecak przez ramię i o nią zachaczam, albo łokciem po policzku jak sięgam na tylną kanapę w aucie.
Najgorsze co można zrobić to nie uderzyć księżniczki, albo napieprzac tak że aż krew tryska, bo locha się wystraszy i pójdzie na obdukcję
Spokojnie, ten pokój który remontuje to pokój PO NIEJ który robię CÓRKOM/CÓRCE (jeżeli Młodzsa po badaniach okaże się moja kupię meble dostosowane do obu, jeżeli nie kupię typowo pod starszą - tak czy siak po prostu robię pokój dla najstarszej córki typowo żeby miała więcej przestrzeni) + fizycznie żeby mieć czym się zająć i nie myśleć