Wpis z mikrobloga

(tak na serio te piguły to scam, ale chociaż fajnie brzmią):

@Kryskamatyska to nie scam, przynajmniej nie wszystkie hasła. Pytałem o to zawodowych psychologów z dużym doświadczeniem życiowym i wiedzą. W każdej ideologii znajdziesz szarlatanerię. Gdybym Ci wydestylował uwagi z RP, pomijając mizoginistyczne odpały, harlekiny dla przegrywów, pół-prawdy etc. to dostałbyś konkretną odpowiedź. Niestety żyjemy w świecie, w którym nie opłaca się mówić takich rzeczy pro-bono, bo każdy walczy o dobre
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Posty lubię tak formatować, bo wychodzą mniej chaotyczne (i bardziej mądre językowo xD), ale same tezy to tak z doświadczenia. Ogólnie ostatnio miałem okazję trochę się naumieć w inteligencję emocjonalną i bardziej poznać sposób myślenia bab, więc dla mnie tak to wygląda. Chociaż samego chłopa trudno obwiniać, bo większość facetów w ogóle nie ogarnia takich rzeczy. Sam przy byłej zauważyłem, że coś jest nie tak, o wiele za późno.
  • Odpowiedz
Posty lubię tak formatować, bo wychodzą mniej chaotyczne (i bardziej mądre językowo xD)

@Kryskamatyska: masz autyzm? Bo moi zaburzeni koledzy i ja mamy podobnie (albo piszemy chaotycznie albo dokładnie, jak Ty).

Chociaż samego chłopa trudno obwiniać, bo większość facetów w ogóle nie ogarnia takich rzeczy. Sam przy byłej zauważyłem, że coś jest nie tak, o wiele za późno. To z doświadczeniem
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: @PowiatowyBanan
Dokładnie, baba musi dostać po gębie, najlepiej niby przypadkiem, żeby miała o czym rozmyślać czy zrobił to specjalnie czy przypadkiem.
Wtedy niby jest obrażona ale działa na chłopa korzyść.

Ja często jak wsiadam do samochodu to wrzucam plecak przez ramię i o nią zachaczam, albo łokciem po policzku jak sięgam na tylną kanapę w aucie.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: no dosłownie, fizycznie musisz z-----c i się w gadzim mózgu nastawia,
Najgorsze co można zrobić to nie uderzyć księżniczki, albo napieprzac tak że aż krew tryska, bo locha się wystraszy i pójdzie na obdukcję
  • Odpowiedz
Trochę muszę rozjaśnic pewne aspekty:

3. Zadbaj o siebie.

Przestań remontować ten cholerny pokój dla niej.

Spokojnie, ten pokój który remontuje to pokój PO NIEJ który robię CÓRKOM/CÓRCE (jeżeli Młodzsa po badaniach okaże się moja kupię meble dostosowane do obu, jeżeli nie kupię typowo pod starszą - tak czy siak po prostu robię pokój dla najstarszej córki typowo żeby miała więcej przestrzeni) + fizycznie żeby mieć czym się zająć i nie myśleć
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: ze wszystkim co napisałeś się zgadzam. Uważam również, że ten 21 gostek i tak ją rzuci ponieważ jakby nie patrzeć jest to matka z 2 dzieciakami. 21latek raczej myśli o rvchaniu, a nie o byciu ojcem czyiś dzieci. Kwestia czasu. Natomiast tamten OP powinien skupić się na sobie i na pokazaniu, że jest samcem alfa. To trudne, wiem ale to niestety jedyna droga. Przerabiałem to z jednym znajomym.
  • Odpowiedz