Kumpel próbował namówić mnie by dołączyć do jego ekipy ogrywającej Burning Crusade Anniversary i kolejny raz uświadamiam sobie, że chociaż bardzo chciałbym tak samo lubić granie w tą wersję (tak jak lubiłem je gdy byłem młody i piękny) to znowu po początkowej fazie nostalgii dopada mnie wszechogarniające poczucie marnowania czasu. ( ͡°ʖ̯͡°)
Bez poczucia odkrywania czegoś nowego całe to doświadczenie sprowadza się dla mnie do mechanicznie niezbyt angażującego wielogodzinnego grindu na końcu którego nie ma żadnej satysfakcjonującej nagrody.
przeciez od wielu wiadomo, że classic to symulator biegania
@Fadamaker: no tak, tylko kiedyś chociaż zanim człowiek wylizał w tej grze wszystkie ściany było to bieganie w jakimś celu, a nie bieganie dla samego biegania :)
@witajswiecie: Ja też nie gram w klasyczne wersje, to już nie jest to samo co było za dzieciaka a porównując z tym co jest teraz na retailu i jak spoko można spędzić czas to po co mi symulator biegania i klikania dwóch przycisków, jednocześnie 2 godziny szukając grupe na brain deadowego dunga - to jest po prostu gra dla masochistów. Jeszcze gdyby był ten Classic + i robili przez lata
Jeszcze gdyby był ten Classic + i robili przez lata updaty to może i bym pograł, a tak to ile można to samo...
@Njal: dla mnie pewnie jakąś motywacją byłoby gdyby nagrody z niedostępnego już contentu jak Corrupted Ashbringer dało się przenieść na retaila, chociaż domyślam się, że wśród niektórych "zbieraczy" wywołałoby to oburzenie ;)
poza tym do teraz nie potrafię się nadziwić, że Blizzard na fali sukcesu Classica nie poszedł z
Bez poczucia odkrywania czegoś nowego całe to doświadczenie sprowadza się dla mnie do mechanicznie niezbyt angażującego wielogodzinnego grindu na końcu którego nie ma żadnej satysfakcjonującej nagrody.
#worldofwarcraft #wow
źródło: image
Pobierz@Fadamaker: no tak, tylko kiedyś chociaż zanim człowiek wylizał w tej grze wszystkie ściany było to bieganie w jakimś celu, a nie bieganie dla samego biegania :)
Jeszcze gdyby był ten Classic + i robili przez lata
@Njal: dla mnie pewnie jakąś motywacją byłoby gdyby nagrody z niedostępnego już contentu jak Corrupted Ashbringer dało się przenieść na retaila, chociaż domyślam się, że wśród niektórych "zbieraczy" wywołałoby to oburzenie ;)
poza tym do teraz nie potrafię się nadziwić, że Blizzard na fali sukcesu Classica nie poszedł z
@witajswiecie: ale ci @Cechini_Mistrz napier... :D