Wpis z mikrobloga

To na kogo macie przykaz poliniaki głosować w następnych wyborach? Jarek czy donek? STSa obstawie se dorobie

@femboiz69: Nieźle trzeba z---------ć głową o ziemię wypadając matce ze śliskiego kocyka, aby publicznie pisać o poliniakach, i o przykazie głosowania na kogokolwiek xD
W jaki sposób "system" cię jeszcze próbuje uciskać? Przyznaję się, wyrzuć to z siebie xD
  • Odpowiedz
@kptDoopa: Słabo się kamuflujesz brauniarska zarazo.

Mozesz mi odpowiedzieć, dlaczego zakładasz, ze osoba która nie lubi pisu i po to brauniarz?
Płacą ci? Czy masz juz tak wyprany beret, ze nie ogarniasz, ze sa ludzie, którzy nie widzą sensu w duopolu, a brauna uważają za pośmiewisko?
  • Odpowiedz
@ipkis123: Tylko na kogo głosować?

Na nikogo. Przy poprzednich wyborach pisałem, zeby głosować na niezależnych i nowe małe partie. Jeśli by tacy zdobyli więcej głosów niz zazwyczaj, byc moze byłby to impuls dla innych, ze jednak warto założyć partie, bo ludzie jednak olewają duopol.
Wiesz jaka byla reakcja wykopków- ludzi młodych, oczytanych, wiedzących co chcą? Kwik, kwik i kwik, ze to nic nie zmieni, bo to wszystko to przybudowka pisu.
  • Odpowiedz
Mozesz mi odpowiedzieć, dlaczego zakładasz, ze osoba która nie lubi pisu i po to brauniarz?

Płacą ci? Czy masz juz tak wyprany beret, ze nie ogarniasz, ze sa ludzie, którzy nie widzą sensu w duopolu, a brauna uważają za pośmiewisko?

@uriel_ck: Słowo klucz to "poliniak". Obecnie tylko brauniarze tego używają.
Z resztą, to ja mam zryty beret? To ten ćwierćmózg się odpalił z tekstami o "pis peło jedno zło" xD
  • Odpowiedz
@femboiz69 jestem skrajnym antywyborca PiS-u. Moja wymarzona partia jest taka której jedyna obietnica wyborcza będzie rozstrzelanie takich kreatur jak Matecki a resztę w----------a do więzienia, następnie podanie się do dymysji.

Nie mam potrzeby czucia się lepszym.
  • Odpowiedz