Aktywne Wpisy

Soothsayer +79
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

orgin246 +7
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

#bekazpisu #bekazkatoli #polityka
źródło: 5498
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@femboiz69: Nieźle trzeba z---------ć głową o ziemię wypadając matce ze śliskiego kocyka, aby publicznie pisać o poliniakach, i o przykazie głosowania na kogokolwiek xD
W jaki sposób "system" cię jeszcze próbuje uciskać? Przyznaję się, wyrzuć to z siebie xD
Mozesz mi odpowiedzieć, dlaczego zakładasz, ze osoba która nie lubi pisu i po to brauniarz?
Płacą ci? Czy masz juz tak wyprany beret, ze nie ogarniasz, ze sa ludzie, którzy nie widzą sensu w duopolu, a brauna uważają za pośmiewisko?
Na nikogo. Przy poprzednich wyborach pisałem, zeby głosować na niezależnych i nowe małe partie. Jeśli by tacy zdobyli więcej głosów niz zazwyczaj, byc moze byłby to impuls dla innych, ze jednak warto założyć partie, bo ludzie jednak olewają duopol.
Wiesz jaka byla reakcja wykopków- ludzi młodych, oczytanych, wiedzących co chcą? Kwik, kwik i kwik, ze to nic nie zmieni, bo to wszystko to przybudowka pisu.
@uriel_ck: Słowo klucz to "poliniak". Obecnie tylko brauniarze tego używają.
Z resztą, to ja mam zryty beret? To ten ćwierćmózg się odpalił z tekstami o "pis peło jedno zło" xD
źródło: 1000034741
PobierzDawno mnie to tak nic nie rozśmieszyło
@femboiz69: tak, tak. tylko konfederacja lub ruski braun. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie mam potrzeby czucia się lepszym.
Dzięki wierny mój pusowiczu, teraz też obserwowany koliego za plusa.