Aktywne Wpisy

SlowSnake +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czy jak mam pół bańki oszczędności od 3lat i nie kupując nic na giełdzie to z każdym dniem tracę dużo? Czy lepiej nie bawić się w to jak się człowiek nie zna? Co was przekonało na kupno jakiś akcji?#pytanie #gielda

Komentarz usunięty przez moderatora
@femboiz69: Słabo się kamuflujesz brauniarska zarazo.
@femboiz69: co konkretnie proponujesz
@femboiz69: Tylko na kogo głosować? Już pominę zrąbany system wyborczy dający przewagę dużym partiom to na kogo?
Tylko nie wyskakuj mi z Konfederacją albo Braunem. Jak będę chciał więcej kościoła w moim życiu to pójdę pogadać z księdzem. A gospodarczo to uja prezentują
@femboiz69: powiedz nam że jesteś kryptokucem i ignorantem bez mówienia tego wprost.
źródło: image
Pobierz@femboiz69: ale chcemy. A alternatywa w postaci drzemiącego korwina, ciągnącego ruskim fiuta brauna czy sławeczka, który nie jest w stanie dopilnować finansów własnej partii, jest po prostu śmieszno-odrażająca
Ale powtarxa jak bydlo slogany patoprawicy "pis po jedno zlo"
A prawda jest taka ze tylko debil nie widzi roznicy
@femboiz69: braunorusek sobie ubzdural ze jest glosem spoleczenstwa. Śmiechu warte
@femboiz69: może i wy nie chcecie, ale wy w ogóle nie macie wyborów w swoim kraju xD
Nie mam żadnych „przykazów” -nie mierz innych swoją miarą XD
Cały czas czekam na informację na kogo mam głosować. Przecież oprócz po i pis jest wiele partii