Wpis z mikrobloga

Od 20 lat poliniaki plujecie na siebie nawzajem zamiast w wyborach dac do zrozumienia ze ich nie chcemy

@femboiz69: Tylko na kogo głosować? Już pominę zrąbany system wyborczy dający przewagę dużym partiom to na kogo?
Tylko nie wyskakuj mi z Konfederacją albo Braunem. Jak będę chciał więcej kościoła w moim życiu to pójdę pogadać z księdzem. A gospodarczo to uja prezentują
  • Odpowiedz
dac do zrozumienia ze ich nie chcemy

@femboiz69: ale chcemy. A alternatywa w postaci drzemiącego korwina, ciągnącego ruskim fiuta brauna czy sławeczka, który nie jest w stanie dopilnować finansów własnej partii, jest po prostu śmieszno-odrażająca
  • Odpowiedz
@femboiz69: patrzcie go, pan "oswiecony", przejrzal system xD
Ale powtarxa jak bydlo slogany patoprawicy "pis po jedno zlo"
A prawda jest taka ze tylko debil nie widzi roznicy
  • Odpowiedz
Od 20 lat poliniaki plujecie na siebie nawzajem zamiast w wyborach dac do zrozumienia ze ich nie chcemy

@femboiz69: może i wy nie chcecie, ale wy w ogóle nie macie wyborów w swoim kraju xD
  • Odpowiedz
@femboiz69: jeżeli ty faktycznie wnioskując po nicku jesteś jakimś fenboyem i głosujesz na ekstremalne konserwy to winszuję głupoty. Pierwszego by cię za jaja powiesili xD
  • Odpowiedz
@femboiz69: Ja głosuję na tą opcję, jaką w danej chwili uważam za najlepszą.
Nie mam żadnych „przykazów” -nie mierz innych swoją miarą XD
Cały czas czekam na informację na kogo mam głosować. Przecież oprócz po i pis jest wiele partii
  • Odpowiedz