Aktywne Wpisy
źródło: 1000023488
Pobierz
vladi_putin +280
#gielda
Jeden plus i dzwonię na support XTB że chciałbym zwrócić akcje które są na minusie bo jako konsument mam 14dni na to.
Jeden plus i dzwonię na support XTB że chciałbym zwrócić akcje które są na minusie bo jako konsument mam 14dni na to.

Czemu mnie to nie dziwi?
#ukraina #bekazpodludzi #bekazprawakow #polityka #braun heheszki
źródło: image
PobierzJa tylko przypominam, że 8 lat rządów PiS to największy w historii wzrost PKB, wzrost dochodu rozporządzalnego, największy spadek bezrobocia, wyprzedzenie kilku krajów UE w PKB per capita i dług publiczny w okolicach 50% PKB mimo olbrzymich hajsów na ratowanie gospodarki po COVID (jako pierwsi w UE odrobiliśmy PKB sprzed pandemii) i szereg innych sukcesów.
@KanJaweuDieZweite:
źródło: wzrost pis_po
Pobierzwyłączyło tv bo ogarnęło że tłuściocha można oglądać na youtubie i czatować z innymi jamochłonami xD
Dodaj jeszcze że pis ściągał imigrantów en masse, co zapewne przyczyniło się do bezrobocia niektórych z tej grupy co teraz tak hojnie obdarowuje ich głosami
źródło: FS9XI-nX0AE5bOx
Pobierzźródło: image
PobierzWiem, że lubicie słowo inflacja, ale nie ważne jakie PKB, to w PPP nadal dane są takie same, czyli PIS>PO.
Co do długu to AI nie ma racji, bo to, że dług był wyciągniety poza samorządy czyli nadal ogólny nasz dług cały był raportowany do Brukseli i dlatego do 2023
Śmieszne, że bezrobotni popierają Konferencjię - partie, która teoretycznie jest nastawiona niejako anty bezrobotnym.
Najniższy wynika za to lewica - partia która klaszcze za socjalmi.
Ten kraj to kraj absurdu.