Wpis z mikrobloga

Dzień z życia 28-letniej reprezentantki najbardziej uciśnionej, prześladowanej i najbiedniejszej grupy społecznej w Polsce. 28-letniej, czyli ma gdzieś 2 lata doświadczenia zawodowego.

Samochód minimum 400 tysięcy
Mieszkanie full wypas jak na filmiku 1,5 miliona w stanie surowym (cennik warszawski)
Wykończenie jak na filmiku - około 600-700 tysi.

#lekarz100k #konowalposting #medycyna #lekarski #pracbaza #praca #studia #studbaza #matura #bekazpodludzi
jacekparowka - Dzień z życia 28-letniej reprezentantki najbardziej uciśnionej, prześl...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacekparowka: po prostu bogatych starych ma, w takim wieku nie ma jeszcze specjalizacji i chociaz zarabia duzo, to nie zarobi w 3 lata 2 milionow na te wszystkie rzeczy xD W wypadku bogatych starych moglaby skonczyc nawet socjologie, jej zycie wygladaloby podobnie jak teraz
  • Odpowiedz
@jacekparowka: A na jakich studiach kończą dzieci bogatych rodziców, głowie córeczki? (Pytanie retoryczne)

Mój kolega dostał Porsche 718 za zdanie anatomii xd (syn dewelopera wwa), na uczelni stoją macany, a7, nowe bmw. (Sam mam 3 letnie auto- też dostałem od rodziców xd, używany vw) Jedna laska jeździ G klasa.

Paradoksalnie dzieci lekarzy są na moim „średnim” jak na te warunki poziomie xD Najlepiej mają dzieci deweloperów, sportowców oraz ogólnie pojętych
  • Odpowiedz