Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +47
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Samochód minimum 400 tysięcy
Mieszkanie full wypas jak na filmiku 1,5 miliona w stanie surowym (cennik warszawski)
Wykończenie jak na filmiku - około 600-700 tysi.
#lekarz100k #konowalposting #medycyna #lekarski #pracbaza #praca #studia #studbaza #matura #bekazpodludzi
Niestety w szpitalach będzie znowu g---o do jedzenia bo wyszło nowe Audi i konowały muszą mieć na wpłatę własną
źródło: 617369646_1280561447216430_8261047648089299559_n
PobierzMój kolega dostał Porsche 718 za zdanie anatomii xd (syn dewelopera wwa), na uczelni stoją macany, a7, nowe bmw. (Sam mam 3 letnie auto- też dostałem od rodziców xd, używany vw) Jedna laska jeździ G klasa.
Paradoksalnie dzieci lekarzy są na moim „średnim” jak na te warunki poziomie xD Najlepiej mają dzieci deweloperów, sportowców oraz ogólnie pojętych