Aktywne Wpisy

Gensek +957

waro +79
Coraz ciężej sympatyzować z USA, gdy już tak bardzo zacierają się różnice między nimi, a ruskimi.
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
źródło: HCk6Y1mWwAA08Un
Pobierz

#audioboners #audiovoodoo #hifi #hires #audiofile #hiby #glosniki
źródło: obraz_2026-01-30_143757477
Pobierz- Edifier R2750DB
- PreSonus Eris E4.5
- Mackie CR5-X
Tylko podłącz je przez Line-out, a nie Headphone Out, bo dodajesz wtedy niepotrzebne ogniwo sygnałowe.
@hyperlink Jeszcze AIYIMA S700 mi się nawinęło. CIekawe czy przez USB by przeszło. Ten hiby ma kilka opcji na to ale najważniejsze to ładowanie w takiej konfiguracji.
@QoTheGreat: Wątpię, że znajdziesz jakikolwiek sprzęt w tym stylu, który odtworzy 32 bitowe pliki. W sumie to skąd w ogóle takie pliki i czemu są w takim formacie? Nikt komercyjnie w takim formacie nie wydaje.